Új hozzászólás Aktív témák
-
mallory303
csendes tag
válasz
hankpoke
üzenetére
Üdv mindenkinek!
Régóta figyelem a témát, és én is elkezdtem építeni a saját projektoromat. Úgy gondoltam, hogy egyből egy 720p felbontású projektort építek. Vesztemre egy 17"-os LCD-vel kezdtem neki
2 hónap után lehet, hogy most végre találtam megfelelő méretű fresnelt amit nem kell áthozatni a fél világon, és nem is túl drága
Én mindenesetre még ingadozom a LED és a fémhalogén megoldás között...Meg is érkezett hongkongból a 100db LED-em (10mm-es, egy chip-es, 140k mcd-s) 5 rugo volt szállítással együtt. Most épp próbapanelt kéne vennem, hogy elkezdjem felszerelni őket. Grabo feltennél egy képet a nyák másik oldaláról is? Kíváncsi lennék hogy oldottad meg forraszgatást. A fény párhuzamosítására a magam részéről kipróbálom a méhsejt szűrőt, a fotósok is azt használják a studiolámpákhoz.(kérdés, hogy mekkora a veszteség mire átér rajta a fény
)
Tud valaki esetleg helyet, ahol kapok 400 wattos osram hqi-ts izzót, meg a hozzá való cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2 hónap után lehet, hogy most végre találtam megfelelő méretű fresnelt amit nem kell áthozatni a fél világon, és nem is túl drága