- Milyen RAM-ot vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
válasz
Gabrovszky
üzenetére
1 darab projektort se építettem még,röviden ez a válaszom. Építeni akartan,de beláttam hogy LED-esen még nem lehet jót,csak fémhalogénnel. Másik dolog hogy nem vagyok elájulva az LCD-k képminőségétől,igaz most is LCD monitor elött gépelek... (Kényszerűségből használok LCD-t,mert a CRT-t már nem bírta a szemem,és mire kijön a SED/lézer/OLED monitor,tönkre ment volna a szemem)
Munkatársam szépen elmagyarázta a működést,előnyeit hátrányait a projektoroknak. Egyszerű paraszti logikával magam is rájöttem,hogy az én elvárásaimnak nem felel meg(főleg a kontraszt és a színhűség). 500:1 hez kontraszot nap mint nap nézem és egyszerűen elborzaszt,ebből projektort nem lehet építeni. xVA paneles min 1000:1 kontrasztos LCD már épphogy átcsúszik az elmegy kategórián. Mai napig nem tudom megszokni az LCD hibáit,mert hiába villogott 100HZ-en a monitor,de a színek és a kontraszt ég és föld volt a CRT...
Ezért van az, hogy nem vagyok jóba az LCD-s projektorokkal. Mondjuk ha leadnám az igényeimet és megfelelne a fekete helyett a szürke nem írnék ennyit.Ha magasra vetted volna,sorry érte
. Nem szoktam alakoskodni,mindig megmondom mi a véleményem(sokak örömére
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy Buds FE
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Nem szoktam alakoskodni,mindig megmondom mi a véleményem(sokak örömére
)