- HTPC (házimozi PC) topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Gabohun
üzenetére
A doboz sokkal jobban néz ki, mint az, ami nekem közel egy évig szolgált, szóval nem olyan förmedvény az.
Az U alakú fényvisszaverőt megpróbálhatod, bár elmondom neked, hogy én is készítettem egyet tükrös, saválló lemezből, nem sok haszna volt.Annyi kérésem lenne, hogy egy olyan képet készíts, ahol pl. egy total commander van megnyitva és látszanak a szélei. Azt szeretném látni, hogy mennyire egyenesek, párhuzamosak a szélei. Ugyanis az én fresnelem is alapból görbe volt, majd azt gondoltam, hogy majd a drága rendelt fresnel jó lesz. No, nem, az is görbe volt. Meg kellett oldanom mindenféle feszítgetésekkel, hogy úgy álljon, ahogy kell. És legnagyobb meglepetésemre túl kellett tolnom a síkon, domború lett egy kicsit, és így lett jó a kép széle. Az a gyanúm, hogy még egy ilyen gondod is lehet.
16:9-es képarányt úgy csináltam, hogy a vásznat kiszámoltam, majd a lejátszó ablakát ahhoz igazítottam, utána pedig a felesleges részeket szépen leragasztottam, hogy ne tudjon átszűrődni a fény.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HTPC (házimozi PC) topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest