Új hozzászólás Aktív témák
-
Őrült Ödön
tag
válasz
cyberway
üzenetére
Csao!
Amiről halllottál, az a HMLI (ML, HMB) 160 (250, 500, 750,uccsó az főleg az usában) kevertfényű higanygőzlámpa. Valóban nem kell hozzá fojtó meg gyújtó, de csak gyártelepek világítására alkalmas, azonkívül semmi másra!
A hatásfoka is fos, kicsi a felületi fényessége, rövid az élettartam (2-3000 óra), és így tovább...
Projektorozni kizárólag a gyárilag is használt UHP, valamint a kokecolók jótevője, a fémhalogénlámpa használható. Kis LCD-knél autós xenon is esetleg. A többi féle fényforrás gyakorlatilag kizárt!
-
matocohaj
csendes tag
válasz
cyberway
üzenetére
Cyberway: Van olyan fémhalogén amit csak be kell tekerni a foglalatba és működik, ez a HMLI. Amígy be nem gyújt addig meg általában van egy izzószál ami addig világít. Elég nagy bumszli az ilyen, ráadásul eddig csak porozott búrájút láttam, szóval a fókuszálása úgy, hogy egyenletes legyen szerintem nem túl esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest