- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pörzsimester
tag
válasz
Robert7x #1563 üzenetére
Oké oké!
A light alatt azt értettem hogy csak az usb-paralell átalakító, esetleg kikapcs után működő óra (év hó nap óra perc sec) normál karakterekkel max. tehát semmi sallang (ventiszabályozás automatikus user újraélesztés kávéfőző ohne)
Kapcsolási rajzokra visszatérve ez Bővebben: link jobb vagy ami honlapodon van, ott a trimmer mindkét lába be van kötve (4*20)? Ez Bővebben: link használható? pl smartie alatt
Programozáshoz semmit se értek (még) úgyse nagyon tudnám beállítani max firmware frissítéssel. nekem úgyis hw monitornak kell azt meg a letölthető progik tudják.
A usb csak ötlet volt ha már összeraktad ne állj neki leszedni, jó a vezeték is a b től az alaplapig is. A batron lcd-t úgyis 5,1/4 helyre faragom mögötte lesz majd a helye a te panelodnak... ha egyszer eljutok a netbóttig ($) -
Pörzsimester
tag
válasz
Pörzsimester #1560 üzenetére
Oké megvan, a honlapodon az első kérdésre megleltem a választ, tehát megy!
-
Pörzsimester
tag
válasz
Robert7x #1555 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Utánanéztem a codix a BTHQ22005-re KS0070-es controllert ír. Ezt tudom használni a honlapodon levő kapcsolási rajzzal (HD44780) nyomtatóportra?
Még egy kérdés : az usb kütyünek van light változata is? Only display and clock?
Olyat is érdemes lenne csinálnod amin nem usb B alj van hanem 4 vezeték a végén alaplapra gyugható pinsorral, igy nem kéne kihúzni a kanócot házon kívűlre (esztétikusabb sztem.)Vagy van olyanod is? Igaz ezt már én is megcsinálom...
-
Pörzsimester
tag
válasz
Robert7x #1546 üzenetére
Halihó!
Engem is lázba hozott a téma! Látom te vagy itt a főguru!
Kérdéseim lennének: Egy Batron BT22005 érdekelne, vagy ha tudnak a codixban akkor BT22405, fekete háttéren fehér karakterekkel, (2*20 vagy 2*24, nyák 37*116). Ami rajta van SPLC780 az ua. mint a HD44780? Vezérelhetőség szerint...
A codix azt írja ''english japanese character set'' ez fix karakterkészletet jelent vagy programtól függ mit jelenítek meg rajta? Például magyar ékezetes betűk megjelennek-e? Mert a Panorama Display lcd-ken ha jól láttam angol-európai készlet van.
Szoktál rendelni a codixtól is? Batronra gondolok. Vagy tudsz esetleg más márkákat amelyik gyárt 2*20 v.2*24 karakteres negatív fekete-fehér displayt, és magyarba is lehet kapni?
Sorry de ollllyan kííííváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest