- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyharcos
csendes tag
Hi!
Én ugyan ilyen csatival szívtam Eurocase Q3-as ház LCD-vel, csak nekem eredeti tápom sem volt. Megoldás: Feketére- fekete (föld), pirosra-piros (5V), lilára-piros (5V). Nálam tökéletesen megy. A venti kijelzője működik, de hogy miért azt nem tudom, elméletileg nincs összeköttetésben egyik ventivel sem a panel. Talán csak kamu az a forgó lapát. Az áramot egy üres nagy méretű tápcsatiról (MOLEX) szedtem, az 5V-ot ketté osztva. Remélem ez nálad is bejön.
Üdv. -
LukE
veterán
szerintem Robi arra gondolt, hogy merd meg az ellenallast a panel darab tuskei es a gep GND, 3.3, 5, 12V-os agai kozott. Illetve belevennem meg a negativ agakat is, az LCD kontraszt feszultseget talan a tapbol szedik.
Ahol ~0-t mersz, nagy valoszinuseggel az a tuske ahoz az aghoz van kotve. -
Robert7x
aktív tag
Gyári leírása nem írja?
A régi meghalt tápon nek mehet kimérni? általában a tápon belül a egyhelyről jönnek az 5 és a 12V-ok. Sima ellenállásméréssel megoldható szerintem.
A képről - ha szabványos a színjelölés: föld: fekete, piros 5V.
kiproba esetére a + ágba egy zsebizzót beraknék, ha valami zűr van, akkor mégse süljön meg az elektronika.
A kijelző vezérli a ventillátort?
A kék vezeték lehet bármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest