- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Bogyo72 #2168 üzenetére
Széthúzott kép LCDinfo alatt. Nem megfelelően van konfigurálva a progi/LCD karakterméret. LCDinfo csak 6x8 pixelest kezel. Szétpergő szemetes kép: ugyanezzel a problémával küzdök én is... 240x128 EDT24W70NCW. 70cm-es szétbuherált LPT vezeték,bekötés helyes,a sorkapcsot tegnap szétszedtem,vezetékeket ismét felszurkáltam őket a sorkapocsra nehogy valahol rossz kontakt legyen, ellenállásmérő mindenhol sípol szal kontakt jó. Árnyékolt a kábel szal ugye annak is jónak kellene lennie. Késleltetés nem állítható legalábbis ilyen opciót nem találtam. Még azt megpróbázom hogy port polling letiltás,meg megnézem mi van ha leveszem 5FPS-ről 1FPS-re a frissítési gyakoriságot (LCDinfo még többet hibázik,de az magasabb FPS-el is megy). Aztán gőzöm sincsen mi más lehet a gond. LCDStudionál van valami újabb T6963c driver,elvileg integráltam is de nem segített. Alaplapgond sztem kizárva,minden BIOS beállításnál csinálja és ahogy látom másnak is,pedig nekem MSI lapom van. De lehet megpróba valami másik gépen is. Kicsit elkedvetlenít azért ez a kis hiba (mióta levettem 6x8pixelesre a fontot nem olyan csúnyán szemetesedik el).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest