- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1732 üzenetére
Erasing Strike Void Knight. Nem a sebzéssel van gond (bár a cuccom nagyon rotty, valahol 80-85-ös karakternél raktam össze, pechem van az rng-vel), hanem nem ismerem a mechanikáját. Annyira nem erős még a build (pont ehhez kellene, hogy tudjak nála lvl80 fölötti cuccokat is craftolni), hogy az első váltás után egyből lecsapjam. Volt, hogy a cold(?) sugarába kerültem bele, volt, hogy a bolygó void bogyók csaptak el, mert rossz helyre álltam.
Ezek az elmozgós harcok nem az erősségeim, amíg nem szerzek bennük rutint, hogy mikor mit csinál és akkor hova kell lépni. Nem érzem vészesnek, van egy tonnányi kulcsom, meg kiegészítőm, hogy ne kelljen végigbohóckodni az egész sanctumot, előbb-utóbb ráérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest