Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Kvittek vagyunk, nekem sem jut érzékletes példa az eszembe, ezért csak így szárazon a válasz: zérus (ez tehát az elméleti max, gyakorlatban ennél csak kevesebb hozható ki).
Tehát ez így nem lehetséges, kérlek hidd el. A felsorolást azért írtam, mert szerintem azok egyikével keverted össze, valszg a hidrogénnel, amivel tényleg próbálkoztak (asszem többek közt az Opel). Ne tévesszük szem elől viszont, hogy ott a vizet GYÁRILAG bontják, s az ebből származó hidrogén kerül a motorba - na, AZ már robbanhat, nem is kicsit.
Ezzel az eljárással több gond van: 1. rengeteg elektromos energiát igényel a vízbontás 2. Nehéz úgy megépíteni a hidrogéntartályt, hogy esetleges ütközésnél ne radírozza le a robbanás a fél autópályaszakaszt...
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest