- Projektor topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD FX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Kvittek vagyunk, nekem sem jut érzékletes példa az eszembe, ezért csak így szárazon a válasz: zérus (ez tehát az elméleti max, gyakorlatban ennél csak kevesebb hozható ki).
Tehát ez így nem lehetséges, kérlek hidd el. A felsorolást azért írtam, mert szerintem azok egyikével keverted össze, valszg a hidrogénnel, amivel tényleg próbálkoztak (asszem többek közt az Opel). Ne tévesszük szem elől viszont, hogy ott a vizet GYÁRILAG bontják, s az ebből származó hidrogén kerül a motorba - na, AZ már robbanhat, nem is kicsit.
Ezzel az eljárással több gond van: 1. rengeteg elektromos energiát igényel a vízbontás 2. Nehéz úgy megépíteni a hidrogéntartályt, hogy esetleges ütközésnél ne radírozza le a robbanás a fél autópályaszakaszt...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest