Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok kinek van Ultimate Win 10I-je? Kérdésem a billentyűzet milyen nyelvű. Matricával könnyebb lenne? Magyarul semmit sem találok meg rajta!
Ha valakinek fel lenne matricázva fetöltene róla egy képet. Előre köszönöm!
-
bigsee
addikt
válasz
bodnar10261 #440 üzenetére
Ok.
-
Joker88
őstag
Hogyan lehet visszaállítani a kijelző felbontását ?
Frissített a Win8.1 , új drivert pakolt fel. A felbontás átugrott 1280x768-ra a gyári 1280x600-ról.. Ezen a felbontáson meg eléggé aprók a betűk . 😊 -
bodnar10261
aktív tag
A driver jól müködik köszönöm
-
togateam
senior tag
Simán frissítesz és kész.semmit sem kell csinálni.Teljesen jól működik nincs vele semmi gond. DE a touch drivert be kell másolnod a windows/system32-be.az inf fáljt meg az inf könyvtárba.és akkor lesz jó.1 honapig vissza áthatsz,de a 16 giga azért semmire sem elég tehát csatolj egy microsd-t a c: könyvtárba és azt használt a programfilesnek.Illetve a hiberfil.sys kapcsold ki
-
Joker88
őstag
válasz
bodnar10261 #433 üzenetére
hogy kell lementeni ?
-
Kroy79
csendes tag
Hello.
Szerintem még várj a win 10-el. Én egy lark 8i-n próbálgatom, de semmivel sem jobb a 8.1nél, egy kicsivel lassabbnak érzem, még egy pdf olvasásakor, ha lapozok kicsit gondolkoznia kell, ez nem tetszik, de viszont a tablet mód, az jó, nekem bejön. a 16 gigából alig van 1,5 szabad, pedig csak a win 10 van rajta, egy két apró alkalmazással, a onedrive az pedig ki is van kapcsolva, mer akkor az már tuti telepakolta volna fullra. Maj ha rják róla hogy win10 kompatibilis, akkor. Ha mégis úgy döntenél hogy frissíted addig ne kezd hozzá míg nincs OTG kábeled, és usb hub, bill + egér, 8 gigás pendrive, nyugtató és sok idő, mert az érintő tuti el fog szállni, elvileg van hozzá már win10 driver, de én még nem próbáltam hogy valóban jó e a 8i hez, a 7iről fogalmam sincs. De ha végigolvasod az egész topikot, mások kárán megtanulva úgy hagyod ahogy most van. Én is 3 hétig kínlódtam az érintővel, mire használható lett. Ez csak az én véleményem 8i tapasztalatok alapján, de a döntés a tiéd. Sok sikert! -
Joker88
őstag
sziasztok
tegnap hozzá jutottam egy Clark Ultimate 7i Win nevű táblához. Ajándékba kaptam,illik elfogadni
A gépen gyárilag Windows 8.1 " Bing keresővel" van rajta , jelenleg. A kérdésem, hogy lehet -e frissíteni W10-re, meg ugye elméletileg ez egy teljesértékű Windows, kellenek-e rá driverek, meg valami víruskergető,ilyenek..
A gépe specifikációi a dobozról leírva:
-Intel Atom Z3735G CPU ;
-7 inch IPS panel / felbontás 1024x600
-Belső tárolóhely: 16Gb
-RAM 1Gb DDR3
-Wifi, bluetooth, cameras /rear-front/ HDMI, stereo jack, micro usb, Micro SD slot
-
togateam
senior tag
Ez a 3 darabos glettvas legnagyobb darabja
Nem nehéz szétszedni főleg ha már 40 éve szedegeted szét a cuccokat
1 kis csavar van benne a sd kártyánál meg köröm kell hozzá hogy egy ponton szét feszegesd ahol a leggagyibb az illesztés majd csak egy régi bankkártya kell amivel szépen felfeszegeted karcolás nélkül.
-
togateam
senior tag
válasz
togateam #421 üzenetére
Amit tudni kell hogy kikapcsolt BIOS hővédelem van,még nem találtam meg a jó beállítás de most azzal fogok foglalkozni ha az időm engedi.(csak ne kéne minimum 30x re-startolni
)
Majd kb 30 perc FullHd Youtube nézés után:
("érdekes" hogy közben sem annyira forró a gép simán kézben fogható )
És kb 10 perc pihenés eredménye:
Egyként most nyugalmi állapotba a készülék kellemesen langyos,42 fokot ír a Temp 1.
-
togateam
senior tag
válasz
NextLevell #417 üzenetére
Kipróbáltam működik,de sajnos távvezérléskor nem használható mert nem kapcsolódik vissza
Nekem meg pont az lenne a fontos.
-
NextLevell
újonc
Sziasztok! Találtam egy megoldást a képernyő kikapcsolásához, ezáltal fut rendesen a géped, csak nem meríti a képernyő az akkut. Arra tökéletes, hogy másolás, torrentezés vagy zenehallgatás közben ne merülj le olyan gyorsan.
Írd be a keresőbe hogy: regedit
Kattints a találatra.Keresd ki ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Power\CSEnabled és állítsd az értéket 0-ra. Ezáltal megakadályozod, hogy alvó módba kerüljön a gép.Ezt csomagold ki közvetlenül a C: meghajtóra(így: c:/nircmd)
https://drive.google.com/file/d/0B0DDNUFqs6wKVHRQQXlQeldzTlE/view?usp=sharingA képernyő kikapcs parancsot tedd az asztalra, vagy kiteheted a start menübe is valahogy. Át is nevezheted akár, meg ikont is adhatsz neki.
Ha elindítod, akkor elsötétül a kép, de pl egy youtube videó hangját simán hallod, ha tovább fut a háttérben.
A vezérlőpultban állítsd be mi történjen, ha megnyomod a főkapcsolót, mert az alvás mód ki van kapcsolva!
Remélem hasznos volt a hozzászólásom, mert ez volt az első a fórumon!
Ui.: köszi a drivereket (a zone drivereket külön)! Nagyon nagy hasznát vettem.
-
bigsee
addikt
válasz
bodnar10261 #413 üzenetére
Ezt, és így: http://loloke.hu/allview-wi7-recovery/
-
bigsee
addikt
Nah, most raktam vissza a 8.1-et, harmadszor, az őrületbe kergetett a W10...
Az a
barom, böszme, aki lekicsinyítette az ikonokat a tálcán (asztali mód), meg a csempéket (tablet mód
), hogy egy normál asztalt ne tudjon kitölteni vele, azt állandó androidozásra ítélném... Marad a nyolcegy, úgyse hosszú távra vannak ezek a cuccok...
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #409 üzenetére
Milyen formáció? A gyári? Az teljesen jó,aki meg eltér a hivatalos kiadásától (pl:bing,habár nem tudom miért kéne az) az viszont így jár.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #406 üzenetére
Aki veszi a fáradságot az itt a fórum végigolvasásával megtalálja a neki való (7i/8i/10i) touch drivert bedug egy egeret a tabjába átmásolja a megfelelő könyvtárba nyom egy re-startot és máris hibátlan.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #406 üzenetére
Én csak arról tudok nyilatkozni amit én csináltam,A gyári Win10i-n lévő win8.1 simán frissítve win 10-re és a touch drivert felrakva teljesen jól működik,Nem tudom hogy miért kéne bármiért is tovább "baszkurálni"
-
bodnar10261
aktív tag
Az lenne a jó, ha sikerülne végre egy windows 10 alá írt silead touch driver-t kapni illetve müködő képes wimbootos win10 telepítőt.
Ha bárki felteszi pl lark ultimate 7i vagy 8i-re akkor a touch összevissza fog érzékelni sajnos. Sokszor emlegettem forumban illetve tesztelgettem is. Remélhetőleg Windows 10 th2 frissítéssel esetleg megoldődik a dolog. Viszont a Windows 8.1 binget nem tudom aktiválni mert az uefibe levő kulcsot sajnos nem fogadja el.
Elnézést mindenkitől de nem bántójeleggel irtam amit irtam. Ezek tesztek és észrevételek amiket tapasztalok és szeretek veletek megosztani és megbeszélni.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #402 üzenetére
-
bodnar10261
aktív tag
Miért van az ha felteszem a frissebb intel vga drivert akkor még mindig a régebbit és nem az ujabb illesztőt telepiti
-
jksx
senior tag
válasz
togateam #400 üzenetére
Amikor a Lark 10i-t meghirdette a gazdaságos bolt azonnal elrohantam venni egyet. Nem bántam meg, mert végre egy windows-os tablet, amin lehet normálisan dolgozni (pl. office2010) netezni, akár játszani, bár az nem érdekel. Ebben verhetetlen a cucc.
A billentyűzete elég gagyinak tűnik, ezt egy Logitech K400-assal orvosoltam.
Viszont a zenelejátszás és a könyvolvasás miatt nem dobtam ki a 10"-os androidos tabot, mert a 12órás akkuidő (samsung tab4) azért nem vethető össze az 5óra 40perces lark üzemidővel.
Nekem csak egy Rx-v450-esem van, nem rossz, de a melóhelyre pl. nem vihetem magammal zenét hallgatni, arra van egy 7"-os androidos tablet, hurcolni ide-oda (a hang alapú GSM +3G, gps funkcióit, mint igazi mindenest már meg sem említem).Ezért bátorkodtam azt mondani, hogy egy jó dual boot-os tablet kiválóan kielégítene minden igényemben és nem kellene annyi tabletet használni funkciónként
Új hozzászólás Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest