- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
nem emlékeztem arra hogy ez a tablet ennyire tud melegedni..
lehet valami épkézláb módszerrel hűteni,vagy legalább lejjebb vinni a hőfokot.
csak zenét (igaz online) hallgattam , W10-es rendszer, de olyan forró volt a hátsó - kamera résznél,hogy uhh.. vagy valami tokot tudtok ajánlani hozzá ? Esetleg védőfólia (biztos ami biztos alapon) kapható-e hozzá ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
hosszú szünet után elővettem a tabot. (7i WIN ) akkoriban ráraktam a W10-et,tökéletesen ment.
Most azonban ha bejelentkezik, tök fekete képernyő,majd egy szomorú smiley. Majd újraindul..
És ez pörög állandóan.Próbáltam USB-re tenni egy W10 telepítőt a Rufussal, rá is ment, de amikor próbálnám az OTG kábellel,billentyűzettel elindítani majd belépni a bootolási eszközbe,nem látja az USB kulcsot... Tud valaki segíteni ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz guszty1980 #1841 üzenetére
ezzel már megy,csak nem oda bök ahova én
-
Joker88
őstag
nokérem.
feltelepítettem a Win10-et, ( USB, OTG,HUB, 4Gb-os Pendrive módszerrel )
a a 800-as hsz-benlévő driverekkel szépen működik. Kivétel az érintőkijelző. Ez még a Lark oldaláról letöltött cuccal sem akar működni.. ( Pedig próbáltam a 'Múkogggy ! varázsszót is )
ötlet,hogy mit ronthattam el ? Ja a Win10 gyári Win10, a Media Creaton Tool-al leszedett, 32bites Pro. Aktiválta is magát.[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
sikerült a "driver-frissítés" után helyrehozni a gépet.
viszont lenne egy kérdésem a használattal kapcsolatban.
"torrent" alatt, egy idő után, 10-20 perc után hibával elszáll a torrentprogram, hogy nem tudja tovább írni a tárhelyet ( ergo a micro SD kártyát ) .In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Segítséget kérnék..
Öcsém próbálta frissíteni a tablet drivereit ( bár nemtudom minek) , az Iobit féle DriverBoosterrel telepítgetett, ám mióta újraindult a tablet, nem érzékeli a touchscreent. Sajnos nincsen még OTG kábelem, meg ilyenek, szóval valami más megoldás van a helyreállításra ? Ja, Win8.1 van rajta, betölt, meg működik,csak nem érzékeli a touchscreent. :-(In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
a gyári Windows8.1 alatt hogyan lehet működésre bírni a kamerát a tableten ? A " Kamera" alkalmazás nem megy. Betölt a program, majd egy rövid idő után fekete háttér és annyi.. Majd bezáródik a program...
Driver kell hozzá,vagy mi ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Hogyan lehet visszaállítani a kijelző felbontását ?
Frissített a Win8.1 , új drivert pakolt fel. A felbontás átugrott 1280x768-ra a gyári 1280x600-ról.. Ezen a felbontáson meg eléggé aprók a betűk . 😊[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
-
Joker88
őstag
sziasztok
tegnap hozzá jutottam egy Clark Ultimate 7i Win nevű táblához. Ajándékba kaptam,illik elfogadni
A gépen gyárilag Windows 8.1 " Bing keresővel" van rajta , jelenleg. A kérdésem, hogy lehet -e frissíteni W10-re, meg ugye elméletileg ez egy teljesértékű Windows, kellenek-e rá driverek, meg valami víruskergető,ilyenek..
A gépe specifikációi a dobozról leírva:
-Intel Atom Z3735G CPU ;
-7 inch IPS panel / felbontás 1024x600
-Belső tárolóhely: 16Gb
-RAM 1Gb DDR3
-Wifi, bluetooth, cameras /rear-front/ HDMI, stereo jack, micro usb, Micro SD slot
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális