- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
verlin
csendes tag
Nekem Amilo pro Fujitsu Siemens laptopom van és hasonló problémákkal küzködtem. A tapasztalt jelenség: Bekapcsolás után jól működik kb 10-15 percig, majd drasztikusan lelassul a laptop. Videofilmet nem lehet nézni vele, a taskmanager 100%-os processzor kihasználtságot jelez. Ha leállítom az alkalmazások nagy részét a processzor teljesítménye lecsökken kb 12-20%-ra de a laptop továbbra is használhatatlan. Ha újrainditom a laptopot, a helyzet gyakorlatilag változatlan. Ha viszont hagyom lehülni és úgy indítom újra, hogy kb 5cm-es távolságtartókra helyezem, hogy tudjon megfelelően szellőzni, a lassú laptop meggyógyul és csodálatosan működik. A processzor teljesítménye még videofilm lejátszása közben sem megy tartósan 2-3% fölé. A hibát tehát a laptop túlmelegedése okozta. Az említett laptop nagyon vékony kis készülék és a kezelési útmutatóban felhivják a figyelmet a helyes elhelyezésre (pl. ne rakjuk ölbe, terítőre, stb), de arra, hogy normál síklapon történő elhelyezésnél is lehet ilyen probléma, nem térnek ki. A túlmelegedési hibára korábban is gondoltam, de informatikusokkal konzultálva mindenki képtelenségnek tartotta, hogy ez lehet a hiba oka. Szerintük, ha túlmelegedés van, akkor a processzor inkább leáll, "megadja magát". Többnyire videocodek letöltési problémát, vagy valamilyen vírust, esetleg férget, vagy akár a vírusírtót (AVG free) tartották a hiba okozójának. Tévedtek. Mivel a hiba okát csak többszöri próbálkozás, idegeskedés után sikerült megtalálnom, gondoltam közreadom, hátha valakinek a segítségére lehet.
-
Myki19
aktív tag
Acer TravelMate230
-
Myki19
aktív tag
Tehát olyan problémával állok szemben hogy van mikor teljessen játszható a játék,de van hogy olyan szinten irányithatatlanul lassú hogy az már bosszantó,Friss inditás után is előfordul,de ugyan ez igaz a többi program ra is!Mi lehet a baj?Talán túlmelegszik és visszavesz a teljesitményből,nem értem kérlek segitsetek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest