Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Én a kedves kollegáktól bármikor szívesen olvasom, hogy mi történt vele (Elrood milyen házit csinál, JoE milyen repülőket fog sörmámorban sasolni a repnapon, ZsAdI nem érti az új pontszámolást (megjegyzem: én sem), stbstb.), ha gond van és tudok, akkor szívesen segítek is bárkinek a csapatból.
De kurvára unalmas 1000x is azt olvasni, hogy a COD2 mekkora szar, meg a COD1, meg a CODUO, megazempénegyvennégymegapépéeshá, satöbbisatöbbi... És ezt jellemzően mindig egy-egy betévedő okos bejegyzései váltják ki. Ez a kör már kezd fárasztóvá válni.
Nem vagyok mostanában a legtürelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs