Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A szüleimnél és öcsémnél voltunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Öcskös szobájában ugyan van net, és megvette a CoD -ot is, de nagy bánatomra:
1. Idióta módon az adsl jelszót kért. (Nekünk chello van, nem ehhez vagyok szokva.) Passz, hogy mi a jelszava, ráadásul ő éppen Győrben volt fellépni.
2. Utólag elárulta, hogy a gépét amúgy is újratelepítette, és a CoD még nem volt fent. A szobája amúgy is úgy néz ki, mintha egy csendes esti atomvillanás után hagyta volna ott. A CD -t keresni nála reménytelennek tűnik - így utólag.
3. Most itthon vagyunk, de alig bírom a kezemet is felemelni, mert ma egy malackát dolgoztunk fel. - A töltőgépet én tekertem. Volt 44kg kolbi+szalámi, amit előtte meggyúrtam. Valamint megszámlálhatatlan mennyiségű májashurka, rizses-májas hurka, véreshurka, disznósajt, szajmóka, meg egyebek amit mind a kolbásztöltővel töltöttünk meg. A fene sem érti, hogy honnan tudnak ennyiféle disznóság-receptet apuék.
Kivagyok. Ki vagyok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- AirPods Pro 3 - Bontatlan - 85.000 Ft
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)