Hirdetés
Aktív témák
-
Domike
tag
Bocsika, h.beleugattam egy őstag okosságába.
Honnan jövök? Az úgy volt, h. reggel tehénfejés közben azon gondolkodtam, ma nincsen diszkó, de jó lenne valamivel felvágni a haverok előtt. Kitaláltam, h. majd irok a PH! fórumba nagy okosságokat, az se baj, ha hüjeség. Gyorsan lebuktam... :U
Az első apósom lakatos volt (vagyis még mindig az), tőle tudom, mi az a kalapácslakk. Ha szintelen lenne, nem lenne miért kalapácslakknak nevezni. Ha kivonjuk belőle a zokszigént, ami ez esetben az aluminiumpigment és a szinezőpaszta, akkor azt úgy hivják, h. műgyanta kombinációs nitro bázisú lakk.
A második apósom asztalos (igyexem úgy nősülni, h. lakásfelujitásra ne kelljen költeni), tőle tudom, h. a csónaklakk fára való. Ezért hivják csónaklakknak, a fán kivül igazán csak saját magát szereti. Általában szintetikus higitóval higitják.
A sógorom 1 nagy kiállitásépitő cégnél dolgozik, na ők aztán festenek mindent, még az esőfelhőket is. Tőle meg azt tudom, h. le lehet festeni egy autót temperával is szépen, de akkor száraz napos időben kell eladni. Valamint azt is tőle tudom, h. a festékeket (és rá a lakkot) nem szerencsés ész nélkül keverni, mert 1részt könnyen kárbavész az addig elvégzett munka, másrészt több (10) milliós munkáknál nem érdemes spórolni az anyagok minőségén.
Az akrilról még néhány szóban annyit, h. a trágyahordó szekeremet a japánok nem átallották akril metálfestékkel, és utána akril lakkal lefújni, igaz, nem tesco gazdaságos felirat volt a dobozokon.
Másrészről meg az akril igencsak tág fogalom, és azért lett olyan elterjedt manapság, mert előnyös tulajdonságai megtartása mellett könnyen lehet szabályozni lágyitóval és különböző adalékanyagokkal a sz@rpuhától a betonkeményig.
Húzok L, mennyi kell a gyesznyóknak ennyi annyi.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest