Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darijoci
csendes tag
Szia! Én épp most vágtam bele egy szerződésbe. Illetve nem is egybe, mert kapásból kettőt kötöttem. Vagy az OTP-nél, vagy a Fundamentánál köss, az összes többi cég is velük köti (tehát ők ''közvetítők''). Ha csak befektetést szeretnél, még annak is megéri. Hallottam én is azokat a híreket, hogy tökölés van, meg nem időben fizetnek, stb. Rokonságban is van ilyen, őt ki is faggattam rendesen. Ezekben az esetekben általában az a probléma, hogy az ügyfél össze-vissza fizette a pénzt. Tehát befizette minden évben, amit vállalt, csak ingadozott a fizetéssel (pl két hónapig nem fizet, utána meg pótolja). Ezt szokták azzal tolerálni, hogy nem 3 hónapra, hanem később fizetnek. Ez egyébként benne van az ÁSZF-ben. Csak a lakáskasszával való igaz, hogy nem mész messzire, de nagyon jó alap ahhoz a rengeteg (egyébként agyonhallgatott) támogatáshoz, amit igénybe lehet venni.
Na most így egyszuszra ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest