- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesa
tag
Az alábbi sorok a Kx driver angol helpjéből származnak: ''As a rule, Creative audio cards use the AC97 codec for Front and Center/Subwoofer outputs,
and I2S codec for Rear output. So, if you want to get better sound quality for music playback it is recommended that you plug your speakers into the 'Rear Out' and enable the 'Swap Front and Rear' kX Mixer option (the swap is enabled by default).'' Ahogy én ezt értelmezem: ''Creative hangkártyák AC97 kodeket használnak az első, középső és mélynyomó kimenetekhez és IS2 kodeket a hátsó kimenetekhez. Szóval, ha jobb hangzást szeretnél a zenék lejátszásánál, akkor ajánlott, hogy csatlakoztasd a hangszóróidat a hátsó kimenetbe és engedélyezd a ''cseréld elülsőt és a hátsót'' Kx mixer opciót (alapból engedélyezett a csere)''. A Kx mixerben tényleg van csere funkció, viszont nem értem (rosszul fordítom) ezt a ''csatlakoztasd hangszóróidat a hátsó kimenetbe''. Te sejted mire vonatkozik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest