- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesa
tag
Microsoft Windows XP PRO Corp HU-t készülök telepíteni (sosem használtam még XP-t). Az Audigy Playerhez van gyári telepítőm, de biztos nem jönnek össze. A fórumokon olvastam, hogy egyesek levelet írtak a Creativenak és kaptak jó drivert, mások a hazai forgalmazótól kértek. Nem tudsz véletlenül olyan linket, ahová ezek a srácok esetleg feltöltötték az új telepítő CD tartalmát?
-
gesa
tag
-
gesa
tag
Pontosítanom kell, az AC3 kódolású hanghoz mégis kell AC3 filter, így szól rendesen.
-
gesa
tag
Mostmár képben vagyok, délután meg is fordítom. Köszi szépen! Szóval van még mit olvasgatni, de ez így tök érdekes. Úgy gondolom, hogyha nem lesznek fagyások, akadások stb., akkor meg is tartom ezt a drivert. Azt hiszem lesz még kérdésem, esetleg a forumon kívül emilt is küldhetek neked?
-
gesa
tag
Az alábbi sorok a Kx driver angol helpjéből származnak: ''As a rule, Creative audio cards use the AC97 codec for Front and Center/Subwoofer outputs,
and I2S codec for Rear output. So, if you want to get better sound quality for music playback it is recommended that you plug your speakers into the 'Rear Out' and enable the 'Swap Front and Rear' kX Mixer option (the swap is enabled by default).'' Ahogy én ezt értelmezem: ''Creative hangkártyák AC97 kodeket használnak az első, középső és mélynyomó kimenetekhez és IS2 kodeket a hátsó kimenetekhez. Szóval, ha jobb hangzást szeretnél a zenék lejátszásánál, akkor ajánlott, hogy csatlakoztasd a hangszóróidat a hátsó kimenetbe és engedélyezd a ''cseréld elülsőt és a hátsót'' Kx mixer opciót (alapból engedélyezett a csere)''. A Kx mixerben tényleg van csere funkció, viszont nem értem (rosszul fordítom) ezt a ''csatlakoztasd hangszóróidat a hátsó kimenetbe''. Te sejted mire vonatkozik ez? -
gesa
tag
Senki sem használja? Szerintem egyesek magyar XP és Audigy problémáját is megoldja.
-
gesa
tag
Sziasztok! Én WinME oprendszert használok (nem kell bántani, nálam 2,5 éve fut stabilan)Audigy Player hangkarival és Creative Inspire 5300-as hagfal szettel. A Creative 2002.01 hó óta nem adott ki új drivert ill. upgradet ehhez a kártyához. Voltak problémáim az 5.1-el, nehéz volt AC3-al is összehozni. Erről a témáról született is néhány fórum itt a PH oldalán. Néhány napja ráakadtam a KX project keretén belül fejlesztett, független Sound Blaster kártyákhoz készült KX driverre.
Mindegyik Windows OPrendszer alá telepíthető, folyamatosan fejlesztik. Letölthető: http://kxproject.spb.ru/index.php?skip=1. Tegnap fel is telepítettem. A mixerében be kell állítani az 5.1-et és láss csodát. Klasszul működik az 5.1 zene, film, játék alatt. Az utóbbi idők egyik problémás játéka: TombRaider AOD is mükszik teljes hardveres gyorsítással, térbeli hanggal. Filmhez nem kell AC3-as filter. Szépen szól. Az EAX támogatása nem teljes, de csak javul majd az is. Próbálkoztam korábban én is Pro Logic beállításokkal, ami csinált nekem egy virtuális térhangzást. Elég szarul szólt, túl sok minden jött a centerből. Ez nem olyan. Használ valaki ilyen drivert? Elég sok beállítási lehetősége van, sokmindenről gőzöm sincs. Szívesen vennék tanácsokat, beállítási opciókat stb... Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged