Hirdetés
- Hobby elektronika
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- TV antenna és jelerősítés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bnorci71 #34381 üzenetére
Az enyém is ilyen volt, ha átmentem az első kertből az oldalsóba vagy a hátsóba, jött utánam. Mindig figyelt, képtelen volt nélkülem élni, itt bent is mindig alám feküdt, lecseréltem a széket is anno olyanra ami alá be tud feküdni. Ha véletlenül nem vette észre, hogy kint elmozdulok és hirtelen nem találta hol vagyok hangosan sírni kezdett és rohant keresni. Meg mindig az ágyban aludt mellettem. Lefotózni csoportosan nem nagyon tudtam őket, mert rögtön odajött simogatásért. Kint mindig odajött lökdösni, mert simogatni meg ölelgetni kellett, bent is mindig idejött simogatás miatt vagy hívott fel az ágyba, hogy feküdjek mellé.
Az ember nem mindig ért rá nyilván, volt mikor rászóltam akkor komótosan elment, baromira bánt így utólag.Először kinti kutya volt, ahogy mentem melóba ott a sarokban volt a kerítésnél és vinnyogott, délután jöttem haza még mindig ott feküdt.
Ezért is, meg az allergia miatt is költöztettem be végül, mert bent sokkal nyugodtabb volt és nagyon tetszett neki, meg a másiknak is utána. Nem erőltettem rájuk, ennyire szerettek bent élni. Csak a következő három nem ilyen, ők kint és bent is akarnak lenni, de ebből még kettő kölyök szóval nem tudni milyenek lesznek felnőtten.Egyik se csinálja ennyire erősen ezeket és hiányzik. Csak reménykedni tudok benne, hogy fajtajelleg miatt a másik is ilyen lesz, mert olvastam ilyenekről, de nem lehet tudni. Ő mikor hozzám került akkor eleinte egyedül volt így mással nem is nagyon tudott kapcsolatot kialakítani csak velem, a másikak viszont már falkába kerültek ide és volt kutyakapcsolat is. Bár most is itt van mögöttem a fekhelyén, pedig a többiek kint vannak, de szerintem simán csak elfáradt, 6 óta kint voltunk.
Mondjuk ma hajnalban 5-kor arra ébredtem, hogy nyomja az oldalam valami meleg, feljött mindhárom fiatal az ágyba, de csak egy órára. Ez egyáltalán nem olyan, mint eddig volt, hogy mindig ott volt mellettem. Aztán ahogy bejön a meleg idő semennyire nem fognak feljönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest