Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Kis segítséget szeretnék kérni.Adott egy 9 hónapos francia bulldog kiscsaj.Imádom,okos,de.. sajnos gond van a szobatisztasággal.Rendszeresen bepisil,bekakil.Sétáltatva minimum napi 3 alkalommal van,ha épp szabadnapos vagyok akkor többször is.Kutyavécét nem használja,minden alkalommal máshova végzi a dolgát.Szidást,rázást (ahogy az anyja szokja a nyakánál) alkalmazom,ha rajtakapom.De nem jelez,mindenféle előzmény nélkül jönnek a dolgok,ahol éppen tartózkodik.A minap már arra vetemedtem,hogy el is picsáztam a lelkemet.Nekem jbban fájt,mint neki... persze meg nem bocsájtottam.
Többször levinni nem tudom,na meg nem is jelez,mint mondottam.Édesanyám kutyája szintén az én nevelésem,szobatiszta,semmi gond nem is volt vele.Jelez,ha mennie kell.Mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest