Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordbert
újonc
Sziasztok!
A kutyammal utobbi idoben elegge eldurvult a helyzet.
Pontosabban a nevelesevel es ebben szeretnek segitseget kerni. Az etetessel vannak problemak. Ugyanis odaig fajult a dolog hogy csunyan meghaparapott a kutyam miutan elkezdte enni a kajajat amit adtam neki. Nem nyultam a taljahoz, kb 2 meterre alltam tole. Hogyan tudnam elerni hogy ne tekintsem ram veszelyforraskent ilyen esetben?
Napkozben semmi problema nincs vele, de azt hozza kell tennem hogy altalaban nem en etetem, viszont en szoktam a legjobban fegyelmezni, a csalad tobbi tagja tulsagosan engedekeny vele, es ugy gondolom hogy bennem emiatt lat veszelyt.Fegyelmezesben azt ertem hogy raszolok, es en toszogatom ki, ha olyan helyre megy be ahova nem szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest