Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Nos uraim, miután a kutyatápokból kiokítottatok, lenne pár kérdésem kutyaház ügyben is.

Szóval jelenleg 1 kutyus van, 12 éves labrador, kb 46 kg. Az átlag labradoroknál nagyobb kicsit. Mármint nem csak súlyra,de magasságra is.
És reményeim szerint érkezik majd egy fiatal husky/németjuhász keverék.
Estére nálunk a kutya el van zárva kennelbe, mert az utcában több betöréses rablás is volt ahol a kutyát megmérgezték, hogy bejuthassanak.
2 db külön álló ház nem annyira férne be. Arra gondoltam inkább készíttetek asztalossal egy új dupla házikót.Valami hasonlóra gondolok, mint ami a képen van. 160x100 cm méretben.
Esetleg még kis terasz elé fából. A Kennel 1/3-an tető is van, ezért a terasznak tető nem kell.A kérdés ami felmerült. Hőszigetelt ház legyen-e?
Eddig én végig abban gondolkodtam, viszont az asztalos azt mondja, ilyen bundás kutyáknak akik jól bírják a hideget nem tesz jót, nekik a kutyájuk beteg is lett (kihullt a szőre vagy valami hasonlót mondott) a hőszigetelt háztól.Ha azt mondjátok, hogy hőszigetelt legyen, akkor a szigetelést milyen anyagból ajánlott elkészíteni?
Neten mindenfélét írnak, hogy szarabb házakba hungarocelt meg üveggyapotot raknak, de azt nem találtam meg, hogy akkor mi az ajánlott szigetelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest