Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anubris

őstag

Nos uraim, miután a kutyatápokból kiokítottatok, lenne pár kérdésem kutyaház ügyben is. :D

Szóval jelenleg 1 kutyus van, 12 éves labrador, kb 46 kg. Az átlag labradoroknál nagyobb kicsit. Mármint nem csak súlyra,de magasságra is.

És reményeim szerint érkezik majd egy fiatal husky/németjuhász keverék.

Estére nálunk a kutya el van zárva kennelbe, mert az utcában több betöréses rablás is volt ahol a kutyát megmérgezték, hogy bejuthassanak.
    2 db külön álló ház nem annyira férne be. Arra gondoltam inkább készíttetek asztalossal egy új dupla házikót.

Valami hasonlóra gondolok, mint ami a képen van. 160x100 cm méretben.
    Esetleg még kis terasz elé fából. A Kennel 1/3-an tető is van, ezért a terasznak tető nem kell.

A kérdés ami felmerült. Hőszigetelt ház legyen-e?
    Eddig én végig abban gondolkodtam, viszont az asztalos azt mondja, ilyen bundás kutyáknak akik jól bírják a hideget nem tesz jót, nekik a kutyájuk beteg is lett (kihullt a szőre vagy valami hasonlót mondott) a hőszigetelt háztól.

Ha azt mondjátok, hogy hőszigetelt legyen, akkor a szigetelést milyen anyagból ajánlott elkészíteni?
    Neten mindenfélét írnak, hogy szarabb házakba hungarocelt meg üveggyapotot raknak, de azt nem találtam meg, hogy akkor mi az ajánlott szigetelés.

Új hozzászólás Aktív témák