Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
en ertem, hogy mit akartal mondani es naygon jol tudom, hogy nem nekem szolt a dolog
en is mindig hangsulyozom, hogy ha valaki nem erez magaban annyi tudast, batorsagot, akkor ne fogjon neki.. mert nem csak tudasra van szukseg... ha nincs onbizalmad es ugy fogsz neki, akkor lehet, hogy pont amiatt fogja elrontani.. ezert mondom, hogy azert kell hozza jo adag batorsag is -
westlake
félisten
a velemenyedet szivesen elolvassuk, de az ilyenekre egyaltalan nincs szukseg:
''ideges vagy,remeg a kezed;esetleg letörsz egy lábat...vagy széttörik a mag a hűtő alatt''
a sajat nevedben beszelhetsz, de mindenki maseban nem..
azert, mert te nem csinalod meg, meg nem jelenti azt, hogy mas sem kepes ra..
termeszetesen nem kotelezo es aki nem erzi magan azt, hogy meg tudja csinalni, akkor ne csinalja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest