- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz #81562624 #56042 üzenetére
Az van, hogy NEM ADTÁK FEL, MERT NINCS NEKIK.
Kaptál te is egy kikért tracking számot, aztán kussolj, meg örülj.
Ezek a kínaiak mindenkivel eljátsszák ugyanezt, mintha mindenki maszületett csecsemő lenne, aki mindent beszopik.
Velem is megcsinálta a kínai, meg másokkal is. Aztán a tracking akkor kezdett el valóban élni, mikor valóban feladta 2 hét után. -
aytukabozs
addikt
válasz #81562624 #56052 üzenetére
kevés az infó
kitől vettél mit?
ha o.k.-s eladó, akkor csak a TN kamu, és meg fog érkezni a cucc sima HK vagy CN vagy Singposttal (vagy stb...vel ez a része mellékes)Ha kamu az eladó is nem csak a TN, akkor meg ott a vásárlóvédelem, tehát bukni jóeséllyel akkor sem fogsz, max némi időt...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
törölt tag
válasz #81562624 #60711 üzenetére
sziasztok,
azóta sem kaptam meg ezt a csomagot, szerintem már nem is fogom... írtam az eladónak, egyelőre nem jött válasz. ha hétvégén sem ír, akkor nyitok egy vitát (open dispute). ennek mi a pontos menete, mert még sosem csináltam? mire számíthatok 'elveszett csomag' esetén? visszautalják a pénzt? (aliexpress)
köszi.második eset:
aug 28-án hagyta el kínát a csomagom, de még azóta sem érkezett meg az országba (15-20 USD nem tudom pontosan az értéket). ezzel még várjak, vagy nyissak itt is vitát?
köszi.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz #81562624 #61181 üzenetére
A dispute egyszerűen leirva...
Megnyitod, leirod a körülményeket, PONTOSAN ahogy történt, ha kell csatolsz képernyőfotót (ajánlott amúgy), ha minden megvan, kiválasztod,hogy teljes visszatéritést szeretnél... elküldöd, a rendszer elkezd „X"-röl visszaszámolni, az eladói reakciót várva... az eladó felajánl "x-y-z" lehetőséget, eldöntöd mi lesz. Ez az egyszerű eset.
A bonyolult amikor nem neked megfelelő az ajánlat... na az egy más történet.Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
nyisziati
veterán
válasz #81562624 #61191 üzenetére
Nekem most a héten jött meg olyan csomagom, amit júl. 27.-én rendeltem és a svéd posta már aug. 12.-én továbbította felém.
Úgyhogy nyugi, 60 nap az Alin a hivatalos várakozási idő. Ha telefontok, akkor telefontok.
Mellesleg nem is lenne korrekt visszakérni a pénzt, mert aztán megjön 1-2 hét múlva és akkor kaptál is terméket, meg a pénzed is megvan.
Hadd ne mondjam, hogy ezt minek hívják.
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz #81562624 #61266 üzenetére
Nyugodtan bezárhatja, mert amíg van vevővédelme, addig bármikor nyithatja újra a Disputot!
De az ő dolga mit tesz.
A vevő védelem a lényeg, ha az lejár, akkor már nincs disput!
Védelem alatt kedvére zárhat, és akár nyithatja újra is!07.18 nyitottam vitát
07.20 kérte az eladó, hogy várjunk még(mondtam OK - Cancel Disput - zártam)08.10 NYITOTTAM ÚJRA, mert addig sem érkezett meg.
08.14 Az eladó elfogadta!A "Purchase Protection" a lényeg - ennek nem szabad letelnie, ha még nincs áru!!!
A PayPal-nél viszont, ha zársz egy vitát már nem nyithatod újra!!! - ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Autós topik
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest