- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KurtCobain #11258 üzenetére
Volt rá példa pár nappal ezelott amikor pont ezt beszélték meg a kollegák, ezért lett "beszólva"... az ő érdekükben, ha már szerintuk figyelik a vámosok ezt a topikot...
Csak hogy ON legyek, ismerősnek 08.24-én tmallból rendelt telója :
2013.09.11 09:14, (HONG KONG), Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Elotte szoltam rá hogy fel kéne adni mert 09.03-án kaptam tracking numbert és nem él... elotte 7 napig preparation statuszban volt, miutan szoltam kaptam a TN-t. Én Tmallboxot nem ajanlott kategoriaba tettem.
Sajat telom meg sehogysenem áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged