- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Ennyi macera ahelyett hogy a kapcsoló többi részét érintetlenül hagyva a LED-et helyezték volna csak át...
Ezzel együtt a Keychron átvilágítós ABS sapkáinak nem lenne különösebb baja a LED elhelyezésável, ha nem ilyen relatíve kicsik és vékonyak az átvilágított betűk, hogy több fény átjuthasson rajtuk(fura, szabad szemmel jelentősen tompábbnak tűnnek, mint fotón, de gondolom a lényeg átjön).Amúgy viszont felettébb kellemes(enyhén gumírozott érzetű) a tapintásuk és gépelni is kellemes rajtuk.
A korábbi, barna Cherry switches MSI GK701 billentyűzetem ebből az egy szempontból jobb volt nála(meg hát az 100%-os volt), minden más szempontból jobb ez a mostani... persze alapból is másfélszeres áron, extra PBT kupakszettel együtt pedig dupla ár fölött.
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Ispy
veterán
Hot swap 34k, full kit, nem néz ki rosszul.
Nekem egyedül a via támogatás hiányzik, azzal igenjó vétel lenne, igaz tkl, szóval itt azért lehet élni nélküle. Vagyis nem is tkl, fogalmam sincs ennek a layoutnak mi a neve.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Én tudom, átnyálaztam a piacot az elmúlt pár hónapban, talán valami akciós használt cucc mkeu-ról, bár sokszor ott drágábban adják, mint a bolti ára volt, de azért néha ki lehet fogni, ahogy néztem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
A matek sehogy sem jön ki, de a megcélzott vásárlóközönség sem ugyanaz.
Az a sound test azért elég glorious.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Molydeus
őstag
Ez igaz, de talán nem is ugyanaz a szint. A Keychron Q legfeljebb belépő custom, de lennének akik szerint inkább felső polcos consumer. Ez a Zoo szerintem inkább egy QK-k és a Zoomok felé kacsintgat, csak ahhoz még hiányzik belőle pár képesség.
Az biztos, hogy vastagon fog a ceruza, több mindennek bele kellene férnie. Lehet, hogy úgy gondolkoznak, hogy megpróbálják a Q-k fölé pozícionálni magukat, egyediséget és minőséget sugallva (előbbit azért nem nehéz az egyen forma Keychronokkal szemben).
Emellett szélesebb platformot adhatna a drop, több potenciális vásárlót elérhet, mint a tipikus GB-ok.
Vannak gyártók/brandek, amik nehezen veszik fel a lépést, azt gondolom a drop is ilyen (kb. mint a GMMK, csak ők egy szinttel lentebb), muszáj valamit kitalálniuk, különben a Keychron el fogja vinni a vevőiket, ha már meg nem tette. Azt is megértem, hogy nem az ALT-CTRL vonalon próbálkoznak, mert afelett már eljárt az idő. Viszont ott vannak a keycapjeik, amikre fel lehet fűzni ilyen készre szerelt bill.-eket.M.
-
Molydeus
őstag
Az valóban nem könnyíti meg a helyzetet.
Dokkoló esetleg?
Otthon most a monitor hub-jával kísérletezem, hogy a KVM hogy viszonyul hozzá, főleg a hotkeys váltás. Egyre inkább az a gyanúm, hogy MCU függő, mint eszik meg, de ez már nagyon OFF.
Anno kedveltem azokat a bill-eket is, amin volt külön USB port, kár, hogy teljesen kivesztek.M.
-
"300$+szállítás+áfa viszont elég sok, hiszen EU vendortól 182€ a kit, ehhez kell még venned tetszőleges kapcsolót, meg kupakot, az is megvan 100-120€-ből."
Tehát kb. ugyanott vagy.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ispy
veterán
Persze, ki lehet legozni jobban, aliról egy szett kailh kapcsoló 25 eur, most vettem dyesub pbt szettet, 50 eurért, de aki nincs benne, annak a kész szettek mindig vonzóbbak, ha nem akar egy új hobbit magának. Ennek meg ennyi a felára. Meg eleve a 182 euros barbone ár is olyan, hogy pár eurt rádobsz, és ott a zoom, qk vagy mode design cuccok. Mindez persze nem Magyarországról nézve, innen ritkán éri meg az usáig menni valamiért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Háromféle színkombó, fémház, hot swap, igényes kupakok, kétfajta Moondrop x G-Square kapcsoló, komoly csillapítás és kenés; mi kell még?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest