-
PROHARDVER!
> > > F1 klub by Oliverda < < <
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Mostmár értem, miért volt Bernie annyira magabiztos, amikor néhány napja kijelentette, hogy hajlandó nyugdíjba vonulni, amennyiben ez a VW/Audi érkezésének az egyetlen feltétele...
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper #2297 üzenetére
Mestertől tanulta
-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper #2297 üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Things in @LewisHamilton’s pocket…
-
Oliverda
félisten
A Red Bull saját tűzijátékkal készült a befutóra.
-
IreN!CuS
őstag
Hamilton újra feltartotta Rosit....
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2287 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2283 üzenetére
köszi!
honlapon hol lehet ezt megtalálni?
-
-Mike-
addikt
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2283 üzenetére
Masszív lágy gumis etap Vetteltől! Rosberg is lágyon volt (Kimi és Hamilton közepesen), és gyengébb köröket autózott. A benzinmennyiséget / forgalmat persze nem tudhatjuk, de érdekes lesz / lehet. Persze Rosberg etapja jóval hosszabb volt, ez tény.
Kimi tempója is jobbnak tűnik közepeseken, mint Hamiltoné.
-
Oliverda
félisten
Nem szeretnék beszélni az ülés túlmelegedéséről, hiszen erről az emberek mindenféle történeteket írnának. Hogy különleges ruhám lenne? Nos, Nico is hord valamit a sisak alatt. Teszem a dolgom, de teljesen átlagos versenyöltözetet viselek.
-
Pá
addikt
Tud valaki linket a FIA oldalon ahol fent van a free practicehoz az összes köridő?
Az új design alatt nem sikerült megtalálni, pedig csak ezért szoktam felmenni az oldalra.
Sikerült ezt is jól el****ni, az F1.commal együtt. -
törölt tag
válasz
Oliverda #2269 üzenetére
csak tudnám a háttérben a csaj miért nem helytelenítő és morcos arcot vág...miért vigyorog mint tejbetök.
Mi csinálunk ezekből a srácokból bábokat, aztán meg számon kérjük rajtuk. Azt a csávót kell elküldeni a búsba aki kifogásolta a 'közösségi' (közösségi a szrt) oldalon. Meg azt az idióta szervezetet, ...nem Hamilton-t, vagy más ünneplő versenyzőt kell megróni, Vale' Rossi konkrétan lábközt locsolt pár hoszteszbébit...
Érjék el hogy ne legyen ilyen csajok, oda harcoljanak.. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Oliverda #2269 üzenetére
Nem kezdik egy kicsit túlzásba vinni a Feminácizmust?
El kéne már dönteni, hogy mit akarnak, mert az egyenjogúság a civilizált országokban már megvan. A teljes egyenlőség meg úgy nem működik, hogy közben az ellenkező nemtől elvárnak egy csomó lemondást az ő javukra...
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
Újabban twitter üzenetekre kezdett válaszolgatni Britni, egyik legnagyobb hiba, kommenteket olvasgatni és arra még reagálni is, ezt nem lenne szabad.
Ne magyarázkodjon senkinek, idegeneknek meg pláne nem, menjen és verje meg Lewist szombaton és vasárnap, a felesleges magyarázkodásnak itt nincs helye. -
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
tkesy
őstag
válasz
FireKeeper #2259 üzenetére
visszavették arra a szintre, hogy kibírja a fél futamot...
-
-Mike-
addikt
Ennél már csak az lenne menőbb ha fekete garbóra venné rá a fuxot. -
-Mike-
addikt
Kimi nője lőtte a házukból.. ott a gyepen az a szobor féleség mi? Kivesztek belőle valamit? Köze van az F1hez?
-
Oliverda
félisten
Ezekről a bukásokról tudtok valamit?
-
Oliverda
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2250 üzenetére
2010-ben is egész jó volt az autó, illetve 2013 elején is kvázi önerőből nyertek. Lehet hogy az idei sokkal jobb, de az is lehet, hogy nem, és tényleg csak a körülmények összjátékának köszönhető a múlt vasárnapi. 2-3 verseny és kiderül. Mindenesetre szerintem Arrivabene jól közelíti meg a kérdést:
Arrivabene ugyanakkor tudja, a végső célt még korántsem érték el, s a Mercedes továbbra is előttük jár. „Természetesen örülünk a győzelemnek, de nincs okunk hátradőlni. Már a szezon előtt megmondtuk, hogy két versenyt akarunk nyerni. Most egy már a zsebben van. De hogy ilyen korán jött, az lehet hátrány is. A sepangi különleges verseny volt, és nem gondolnám, hogy a Mercedes autója már nem elég jó. Tehát két lábbal a földön kell maradnunk.”
És ezt a csapat minden tagjában igyekszik tudatosítani. Ennek köszönhető az is, hogy Arrivabene nemet mondott a futamot követő csapatfotózásra, melyet más istállók is meg szoktak ejteni egy-egy győzelem után a garázsuk előtt. „A fiúk azt mondták, menjünk, csináljunk egy győzelmi fotót a boxban. Ahogy a többi csapat is szokta a futamgyőzelmek után. Én viszont azt feleltem: nem, semmi fotózás! Számomra csak egyetlen győzelmi fotó létezik: amit a szezon végén, az elszámolás után készítünk.” (Ha nem is a megszokott módon, győzelmi fotók azért persze így is készültek – de Arrivabene nélkül.)
-
-Mike-
addikt
Egy közös ellenség hogy összehozza őket egyből
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Oliverda #2249 üzenetére
Igen, de azokat főleg Alonso zsenijének köszönhették, mert a kocsiban ritkán volt benne az a sebesség, amivel a riválisokat szorongatni lehetett volna. Nem véletlen, hogy a konstruktőri kupát csókolgatják. Évek óta ez az első olyan autójuk, ami tényleg Ferrari-szinten teljesít. És lehet mondani, hogy ott volt 2012, de akkor is "csak" a megbízhatóság volt meg Alonso szerencséje, hogy minden futamon az nullázott, akinek hozzá képest a legtöbb pontja volt, a bent maradók meg körbeverték egymást. 2012 előtt meg borzadály... Veresenyek mentek el olyan taktikai fault-okon, hogy az ember a falba verte a fejét...
Most meg a kocsi is ott volt, hisz Räikkönen is honnan hozta vissza a 4. helyre, és taktikailag is odapirítottak a Mercinek, mert bármit is hittek a kommentátorok, én kétlem, hogy ennyire sima lett volna a győzelem, ha akkor ott a Mercedes-ek nem jönnek ki a SC alatt és Hamilton-nak nem kell végigverekednie magát a fél mezőnyön, miközben Vettel zavartalanul autózik az élen.
sz: Szóval van mit ünnepelni. Nem a győzelmet, hanem a csapatot.
-
-Mike-
addikt
Szerintem még most sem hiszik el. Úgy pózolnak vele, fényképezik mintha vb trófea lenne.
[link]
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
A mai verseny alapján:
- Nem is annyira unalmas ez az idei F1 mint ahogy 2 hete kijelentették
- Már nincs miről beszélni az erőviszonyok kiegyenlítésével kapcsolatban ([link])
- A németek bánhatják, hogy elmarad a nagydíjuk -
-Mike-
addikt
Manor végig ment, az sem akármi. Megverte a két Mclarent.
-
-Mike-
addikt
Kicsit eltaktikázott Merci futam, de a ferrari tempót már pénteken lehetett látni, én vártam ezt.
-
Pompi
nagyúr
És az milyen volt amikor a kvali után erről kérdezte a riporter Hamiltont
"Nem igazán emlékszem"
Coming back to you Lewis, on your final run you caught up with Nico at a slightly awkward place on the turn-in to a corner. Did that cause you any problems?
LH: I don't really remember, so obviously not.
-
-Mike-
addikt
Az év első genyósága is meg van...[link]
-
Frenky89
addikt
LOL, de tényleg... az a levegő, ami kijön az "S-duct"-ból az nem a karosszérián áramlik?
Nem tudom ki fordította ezt a részletet, de nem igazán sikerült eltalálnia a lényeget.
In venting this way, the S-Duct also smoothes the flow over the step on the top of the nose.
As with Saubers solution last year, this helps keep the flow attached behind the stepped nose. -
-Mike-
addikt
válasz
Frenky89 #2205 üzenetére
Az S-csatornánál a felület segítségével választjuk szét a levegőt” – magyarázza az Auto Motor und Sportnak Andy Green, a Force India technikai igazgatója. „Ha a levegő közvetlenül a karosszérián áramlik végig, azzal nő a súrlódás és a légellenállás. A hatása nem különösebben nagy, de az S-csatornának nincsenek hátrányai. Emiatt is lep meg, hogy miért nem látunk több autón is ilyesmit”
-
-Mike-
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper #2206 üzenetére
Mint egy svéd favágó, aki randira készül.
-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper #2206 üzenetére
Tíz évet letagadhatna... ha most 55 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest