- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv,
fejlemény van, szétb*sz az ideg!
szóval tegnap kijött a kárszakértő (természetesen a múlt héten kellett volna jönnie...) fényképezett, lefényképezte a kék sárga lapot, forgalmit, mindent. és kezembe nyomott egy üres dekrás kárbejelntőt, hogy ezt töltsem ki és küldjem be a dekrás email címre ami rajta van. mondom mi a f*sznak, már ez a harmadik kárbejelentőde kitöltöttem, beküldtem, 13:40-kor - ez fontos! de kárszám meg semmi se volt rajta mert azt ugye nem is tudtam.
ezután 16:21-kor küldött a kárszakértő egy sms-t, hogy 100e EGYEZSÉGI összeget tudnak ajánlani, meg küldött egy emailt a jegyzőkönyvről. azon nincs se összeg se semmi. de ez ugye már azután volt, hogy én beküldtem a kárbejelentőt. (azon semmi ilyesmi nincs)
erre ma reggel elmentem a fényezőhöz, hogy akkor csinálják biztosítós számlásra, meg is bíztam őket, hogy intézzék.
erre mire visszaértem onnan, jött az email a biztosítótól, hogy az összeget elutalták!mi a f@sz? én nem fogadtam ezt el sehol! eleve nem is tudtam az összeget mikor beküldtem a kárbejelentőt, mert az összeget csak 2 órával később küldte a kárszakértő!
szóval mi a f... ez?
egyből hívtam a biztosítót, egy órán át hallgattam a zenéjüket. közben írtam emailt is, hogy ez meg mégis mi, hogy elutalják? én ezt nem fogadom el!
erre most meg válaszoltak az emailre, hogy már elutalták a dellát így nem tudnak mit csinálni.ha további költésg merül fel, azt kifizetik (persze hogyne...)
hát de mi? hát de hogy?én meg már megbíztam a fényezőt aki így nem fog tudni mit csinálni. anélkül meg neki nem biznisz, el fog hajtani a francba.
azért egyezményes, hogy mindkét fél megegyezik és elfogadja. én ilyet nem tettemmeg mi az, hogy nem tud mit csinálni? sztornózza az utalást vagy akármi, leszarom. de én csak szívok így
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest