Új hozzászólás Aktív témák
-
Te hoztad fel a grafikát, a cikk is arról szólt, nem az a téma hogy kinek mennyire fontos.
Ha az emberek többségének nem számítana, akkor nem arra költenék a fejlesztők az erőforrásaik nagy részét. Szerinted a CP ilyen sikeres lenne, ha úgy nézne ki mint a gta3 vagy akár gta4 2024-ben? Talán te még el is hiszed az ilyen marhaságokat.
-
Predatorr
őstag
Nem tudom, ilyen sok a gyengénlátó, vagy ennyien kompenzálják hajlandatlanságukat /képtelenségüket a minőségi látvány megvásárlására, miközben a játékkal mégis megveszik, ha megveszik. Legalább 5 évre tervezek a 4080-nal, a gyönyörű kép 2 éve simogatja szemeimet, és havi 10e Ft-ba sem kerülne, ha csak úgy vettem volna, és kidobnám, de 140e-ért adtam el a 2080-at, és ennek is lesz még ára használtan, szóval inkább 6e körül. Az igénytelenek meg szidják csak, amit sosem láthatnak, legföljebb vmi szar tömörítéssel yt-on valóságnak hiszik.
Persze mindenki abba fektet, amibe akar, csak szén ciki a rt-t és tsait szidni, mert rögtön látni, ki nem próbálta. Csak hát honnan tudná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged