Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Kristof93 #16 üzenetére
CP? Annyira biztosan nem sikeres, mivel soha életemben nem hallottam ezt a rövidítést. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy amiről én nem hallottam, az nem lehet sikeres.
Hanem azt, hogy fogalmad nincs arról, hogy mi zajlik a külvilágban, és a te saját világodat egyfajta abszolútumnak tekinted, amit megpróbálsz kivetíteni a külvilágra.
Úgy hangzik a hozzászólásod, hogy egy influenszerek által megvezetett tartalomfogyasztóként már-már egy olyan kaliberű jelenségnek gondolsz egy játéknak álcázott wasd mozifilmet, hogy a címét lerövidítve dobálózol vele, mintha valami köztudomású dolog lenne, és akörül pörögne az univerzum.
Nehéz a világra reflektálni, hiszen mindenki a saját elméjében gyökerezik. Csak én nem gondolom azt, hogy a gépemen lévő kb 20 db játék lenne a világ tótusz faktusza, amire katatón előre és hátralengések közepette nyáladzik 8 milliárd ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged