- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én mostanában olvastam ki, és határozottan tetszett, bár, számomra kicsit már lassú, a Monte Cristo grófja. Könnyű olvasmány, ha a filmet is láttad, akkor sok újat nem fog mondani, de több, mint a film feldolgozások, ahogy lenni szokott, könyvek megfilmesítése esetében.
-
Ha krimi érdekel, akkor Jo Nesbø-től a Harry Hole könyvek mehetnek, ez kapásból 12 regény
Blake Crouch Wayward Pines-szériája is működhet, ez ilyen krimi-scifi-keverék. Science fiction?
A példaként felvetett könyvek nem feltétlen jók indításnak, egyetértek doc-kal. Lehet, hogy van, amelyik tetszene, de nagyon kétesélyes - A Mester és Margaritát én pl. egész fiatalon is szerettem, Jókait pedig a mai napig sem.
-
doc
nagyúr
Szerintem ezekkel inkabb elriasztani lehet valakit az olvasastol aki amugy nem szokott...
Elso korben inkabb valami ponyvahoz kozelebbit keresnek, az konnyed, szorakoztato, maga az olvasas 'mechanikajat' megszoktatja az emberrel, aztan utana mar kiderul hogy mi az ami jobban csuszik
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest