Új hozzászólás Aktív témák
-
anthony19920
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom nézi-e még esetleg valaki ezt a topicot, de talán itt a legnagyobb az esély rá, hogy valaki tud válszolni a kérdéseimre
Pár éve használok már én is egy ilyen lapot, az utóbbi években itthoni szerverként, azonban most felmerült az igény, hogy a 16 giga ramot kicsit többre cseréljem.A hivatalos dokumentáció mindenhol max. 2*8GB-ot említ, esetleg próbálkozott már valaki 16GB-os modullal? Ideális esetben 2*16GB kerülne a gépbe, az intel chipset doksi / proci doksi alapján 32GB-ig támogatottnak kéne lenni, de ez persze függhet alaplaptól is.
Illetve szerver ram-mal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? ECC támogatás meg van elmítve és rémlik, hogy anno a hirdetés alatti beszélgetésekben valaki próbálkozott szerver rammal is, de nem emlékszem, hogy milyen eredménnyel. Gondoltam hátha itt tud valaki valami okosat mondani

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Gitáros topic
- Windows 10
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pár éve használok már én is egy ilyen lapot, az utóbbi években itthoni szerverként, azonban most felmerült az igény, hogy a 16 giga ramot kicsit többre cseréljem.