- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen videókártyát?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Hali!
Kissé off, de más magyar fórum a topicban szerelő Kontron gépről nemigen van.Pár hónapja egy kvázi új lap (néhány hetet futott, majd a későbbiekben taglalt anomáliát produkálta) került hozzám szokatlan hibával, miszerint áramtalanítást követően kizárólag BIOS resettel ("J5 load default" pinekkel játék) volt hajlandó elindulni a deszka. Akkor Management Engine hibára gyanakodtam, ez végett teljes BIOS képfájl után kutattam jelen fórumban (ismételten köszönöm a tartalmat), majd csíptetővel újraírtam a BIOS chip tartalmát; eredménytelenül. Hiába játszadoztam az "After G3" státuszokkal;
- ipari lap lévén S0 default /amint ismételten áram alá kerül, azonnal bekapcsol a lap/
- opcionális S5 /kizárólag a pwr_in bekapcsoló gombra hagyatkozik/
nem változott a helyzet.
Jegeltem, s most ismét előkaptam, ezúttal hőlégfúvóval ténylegesen lekaptam a chipet és írtam meg tartalmát, majd forrasztottam vissza. Láss csodát, a lap tökéletesen funkcionálKezdeti sejtésem beigazolódott, valóban ME gond okozta a hibát.
Meglehet másnál is előfordul a jövében ilyesfajta probléma, tapasztalataim jól jöhetnek a javítás tekintetében. Egyébiránt a tartalom sérülhet egy lemerülő gombelem, vagy hálózat felől érkező kisebb túlfesz okán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest