- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Hali!
Kissé off, de más magyar fórum a topicban szerelő Kontron gépről nemigen van.Pár hónapja egy kvázi új lap (néhány hetet futott, majd a későbbiekben taglalt anomáliát produkálta) került hozzám szokatlan hibával, miszerint áramtalanítást követően kizárólag BIOS resettel ("J5 load default" pinekkel játék) volt hajlandó elindulni a deszka. Akkor Management Engine hibára gyanakodtam, ez végett teljes BIOS képfájl után kutattam jelen fórumban (ismételten köszönöm a tartalmat), majd csíptetővel újraírtam a BIOS chip tartalmát; eredménytelenül. Hiába játszadoztam az "After G3" státuszokkal;
- ipari lap lévén S0 default /amint ismételten áram alá kerül, azonnal bekapcsol a lap/
- opcionális S5 /kizárólag a pwr_in bekapcsoló gombra hagyatkozik/
nem változott a helyzet.
Jegeltem, s most ismét előkaptam, ezúttal hőlégfúvóval ténylegesen lekaptam a chipet és írtam meg tartalmát, majd forrasztottam vissza. Láss csodát, a lap tökéletesen funkcionálKezdeti sejtésem beigazolódott, valóban ME gond okozta a hibát.
Meglehet másnál is előfordul a jövében ilyesfajta probléma, tapasztalataim jól jöhetnek a javítás tekintetében. Egyébiránt a tartalom sérülhet egy lemerülő gombelem, vagy hálózat felől érkező kisebb túlfesz okán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lian Li GALAHAD II LCD Kijelzős vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest