- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Én meg 15 éve.
Az elején még nem létezett egy hónapos, akkor fél évesem volt.
Legnagyobbrészt hordtam folyamatosan napi rendszerességgel, de volt közben időszak, amikor nem. Mindig van lencsém, az első tíz évben
minden nap hordtam, azóta pedig időnként minden nap hordom, amikor meg lejár az adott lencse, van hogy nem bontok azonnal következőt, hanem szemüvegezek kicsit. Változó. Gép előtt nekem a szemüveg kényelmesebb, így munka közben mostanság visszaszoktam a szemüvegre.
Most viszont rájöttem, hogy inkább váltok egy nagyobb oxigén áteresztő képességű lencsére, mert az az egy napos, amilyet emlékeim szerint 8 éve használok, már viszonylag elavult. De bajom így sem volt vele, csak most számítógép előtt ülve sokat érzem, hogy nem az igazi (bár színes is, ami miatt egyébként is rosszabb az oxigénáteresztése), és lehet egy jobb áteresztőképességűvel bírnám monitor előtt is gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Spórolós topik
- No Voice in the Galaxy
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest