- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát ez tény. De az a fél perc sem fél perc : ) Mert ugye elő kell venni. Tartót kimosni. Kezet 2x átmosni, leöblíteni. És ezt min. 2x, mert ugye valamikor be is kell tenni újra.
Tudom, ez még így is minimális, de ha egyszer nem kell? : ) Márpedig a Night & Day-est egyáltalán nem kell.
Mindig utáltam hajnalban arra kelni, hogy most félkómássan be kell tennem a szememt =/"Kényelmetlen ha az a műanyag ott vana szememen és nem kap elég levegőt."
Na itt a különbség! Én amikor azt írtam h nem zavarja a szememet, vagy észre se veszem, akkor azt szó szerint értettem. Volt, amikor annyira megvakartam a szememet, hogy majdnem kidörzsöltem a lencsét : ) Akkor esett le, hogy nekem ilyenem is van!
Tényleg nem veszem észre, hogy bent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest