Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Szombati hardverbüfé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Szia!
Készítettem egy sima oldalt jegyzettömbben, majd a kész oldalt a Kompozerrel szoktam új tartalommal gyarapítani. Az a problémám ezzel, hogy a Kompozer az én saját megírt (rendezetlen) kódomat mindig próbálja formázni a maga módján, de nekem erre nincs szükségem, mivel már hozzá szoktam a magam fajta stílushoz. Ez önmagában nem is lenne baj hogy még szerkesztem az oldalt átformázza a kódot átláthatóbbá, de mikor mentem a kész munkám, egy-egy kódsort még ki is vesz belőle, és mikor tesztelném az oldalam már nem úgy fest mint mikor elkezdtem.
A kérdésem pedig: van rá mód, hogy kikapcsoljam ezt az "automatikusan átírom a kódot ahogy nekem tetszik" funkciót? Mert számomra az nagy segítség lenne, pedig szimpatikus a program.
A Beállításoknál találtam egy olyat, hogy: Megtartja az eredeti HTML forrás formázásait
De ez sem segített a problémámon.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest