Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Nikon DSLR topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman821
tag
válasz
Mr.Mercury #24852 üzenetére
Hehe deepcool.
Deepcool aio-t nem szabad venni mert sz@rok. Nekem volt 360-as ugyanebből a tipusból. Úgy zavartam vissza 14 napos elállással mint a huzat. Ráadásúl a pumpa is állandóan maxon forog. A pumpának meg van egy ilyen jellegű recsegő hangja Ha teheted küld vissza és nézzél valami normálisat.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Mr.Mercury #24864 üzenetére
Ezert szoktam tanacsolni hogy uj AIO beuzemelese elott mindig jarassuk a gepen kivul legalabb egy fel orat teljes fordulaton a pumpat es kozben forgassuk minden iranyba. Egyreszrol kiderul ha gyari hibas, masreszrol biztosan kihajtja magabol a levego buborekokat.
-
Bib
őstag
válasz
Mr.Mercury #24862 üzenetére
Én azért tovább járatnám 5 percnél. Ha a hőmérsékletek és beszerelés rendben vannak, nyugodtan használd. Ha levegős akkor el fog tűnni a hang, ha rossz akkor mehet a visszaküldés
-
sinya85
senior tag
válasz
Mr.Mercury #24860 üzenetére
én azt mondom 1-2 perc.
-
sinya85
senior tag
válasz
Mr.Mercury #24854 üzenetére
kapcsold be a gépet fektetve, hagy töltsön be a winfos
majd állítsd fel miközben megy a gép. -
Bib
őstag
válasz
Mr.Mercury #24857 üzenetére
Állítsd fel hadd menjen a pumpa 100%-on
-
Locutus
veterán
válasz
Mr.Mercury #24854 üzenetére
Lentre szerelted a radit, vagy itt most mi a francot látunk ezen a képen? Bevettél valami dokumentálásgátlót?
Ha az lent van, akkor nem csoda hogy szörcsög, mert felfelé belekeringeti a pumpába a buborékokat, ha az van legfelül. -
sinya85
senior tag
válasz
Mr.Mercury #24852 üzenetére
Most távolabbról egy képet.
-
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17614 üzenetére
Épített víz pedig fényévekkel jobb. De pl VGA-ra való blokk van ami csak ahhoz a kártyához jó.
Pl ha cserélsz valamit akkor cumi leengedni szétszedni. Feltölteni kilégteleníteni. Nem könnyű. Ismerős akkor költött jó sokat rá mikor 3misibe rakott össze gépet. Az olyan volt , hogy az akkor megjelent csúcs cuccok. Látványos meg jó. De sok pénz türelem időÉn azért cseréltem le a léghűtést mert nem fért be a régi Alpenföhn Brocken 3 Black Edition.
Csak egy ventivel tudtam beszerelni úgy meg nem volt elég hatékony. -
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17612 üzenetére
Ne aggódj ami nekem van nekem is az első én kb eltöltöttem a szereléssel szerintem vígan 3-4 órát mert ugye nagyjából összeraktam kb, hogy hogyan is fog működni kinézni a dolog utána a szerelés plusz a kábelrendezés.
Az eredmény magáért beszél. Érdemes az ilyenekkel nyugodtan elszöszölni. Nem hibáztál nagyot!A kábelezés a legcumibb az egészben miután összeraktad mit hogyan lehet eltüntetni.
-
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17609 üzenetére
Nincs mit! De kb mindegyik vizes hűtő ilyen! Nincs olyan, hogy ez így meg úgy kötöm. Vagy alaplap vezérel mindent vagy a kontroller. De mindennek világítania kell egybe
-
steewcv65
őstag
válasz
Mr.Mercury #17609 üzenetére
Bocsi de ezzel kellett volna kezdened, amit itt a kollega helyetted megcsinalt.
-
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17607 üzenetére
Akkor ezt nézd meg. Ezen a gépen tuti nincs a lapon argb csati.
Itt mutatja a srác hogyan köti össze. Szerintem a 120-as is ugyanannyi kábellel van mint a 360. Az elég hülyeség lenne ha nem menne. Azért adnak hozzá vezérlőt ha nincs a lapon argb csatlakozó 3 pines akkor tudj mindent vezérelni.[link] itt is vezérlős megoldás. Sorba kell kötni a ventiket a pumpát meg a vezérlőt.
-
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17605 üzenetére
-
Raidon
őstag
válasz
Mr.Mercury #17603 üzenetére
Az AOI-hoz járó kapcsolóval fogod tudni állítani! Alaplapról viszont sajnos nem fog menni.
Minden fog világítani de csak a kapcsolóról lehet vezérelni
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360S (RGB mentes) - FEHÉR
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest