-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17614 üzenetére
Épített víz pedig fényévekkel jobb. De pl VGA-ra való blokk van ami csak ahhoz a kártyához jó.
Pl ha cserélsz valamit akkor cumi leengedni szétszedni. Feltölteni kilégteleníteni. Nem könnyű. Ismerős akkor költött jó sokat rá mikor 3misibe rakott össze gépet. Az olyan volt , hogy az akkor megjelent csúcs cuccok. Látványos meg jó. De sok pénz türelem időÉn azért cseréltem le a léghűtést mert nem fért be a régi Alpenföhn Brocken 3 Black Edition.
Csak egy ventivel tudtam beszerelni úgy meg nem volt elég hatékony."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17612 üzenetére
Ne aggódj ami nekem van nekem is az első én kb eltöltöttem a szereléssel szerintem vígan 3-4 órát mert ugye nagyjából összeraktam kb, hogy hogyan is fog működni kinézni a dolog utána a szerelés plusz a kábelrendezés.
Az eredmény magáért beszél. Érdemes az ilyenekkel nyugodtan elszöszölni. Nem hibáztál nagyot!A kábelezés a legcumibb az egészben miután összeraktad mit hogyan lehet eltüntetni.
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17609 üzenetére
Nincs mit! De kb mindegyik vizes hűtő ilyen! Nincs olyan, hogy ez így meg úgy kötöm. Vagy alaplap vezérel mindent vagy a kontroller. De mindennek világítania kell egybe
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
steewcv65
őstag
válasz Mr.Mercury #17609 üzenetére
Bocsi de ezzel kellett volna kezdened, amit itt a kollega helyetted megcsinalt.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17607 üzenetére
Akkor ezt nézd meg. Ezen a gépen tuti nincs a lapon argb csati.
Itt mutatja a srác hogyan köti össze. Szerintem a 120-as is ugyanannyi kábellel van mint a 360. Az elég hülyeség lenne ha nem menne. Azért adnak hozzá vezérlőt ha nincs a lapon argb csatlakozó 3 pines akkor tudj mindent vezérelni.[link] itt is vezérlős megoldás. Sorba kell kötni a ventiket a pumpát meg a vezérlőt.
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17605 üzenetére
[link] Az ahhoz kell, hogy lapról vezéreld. A kontrollerrel tudod kompletten egybe állítani.
Itt videóban kontrollerről állít mindent.[link] itt gépbe sincs építve kontrollerről megy minden világítás. Szerintem böngészd át a manual-t.
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
válasz Mr.Mercury #17603 üzenetére
Az AOI-hoz járó kapcsolóval fogod tudni állítani! Alaplapról viszont sajnos nem fog menni.
Minden fog világítani de csak a kapcsolóról lehet vezérelni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- Thermaltake Floe Riing 280 TT premium edition processzor hűtő