-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
Nálam két X63 megyeget, az egyik most 5900x-et hűt, még elbír vele, előtte 5600x volt, azt simán 60 fok körül tartotta. Nagy különbség nincs a 240 vs 280 között, elég az 53-as is.
Annyi , hogy a gyári, nem RGB-s venti (AER P140 )nem a legjobb, tegnap szedtem ki megint, mert alacsony fordulaton hülye hangja van. Olyan mintha rezonanciából lenne, de elvileg gumis a felfogatás.
Aer P 140mm | High Static Pressure PC Fan (nzxt.com)
Viszont az RGB változatnak (Aer RGB 2), annak nem hallom hangját, valszeg ezért is 14 ezer külön vásárolva, a másik meg 4-5.
Support elég jó, most cseréltetem a másodikat. Az egyik színcsatorna nem jön át (a fehér kicsit sárgás), küldtem egy képet és már cserélik is. Annyi, hogy a hibásat videón szétvered, akkor küldik az újat. Vagy elküldöd nekik az új USD-s árát depozitként, küldik az újat és utána teszed tönkre. Tehát nem kell a magyar bolthoz menni ha probléma van.
Ja látom írtad, ezen gondolkodtam, hogy valóban, 280-360 között nincs nagy különbség, X53 pár fokkal gyengébb, de 5600X-hez elég azért. De ahogy nézem mindkettő hasonló csillagászati árban van.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest