- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
`96-ban valtottam SB16-ra. Nem is a Win95 nyirta ki (hozzateszem a PnP pont oda keszult, nem is ertem a support hianyat) hanem, hogy `95 utan terjedtek el igazan a CD-es jatekok igy audio track formaban, majd WAV, kesobb ugye MP3, tomoritett formaban voltak a hatter zenek igy semmi ertelme nem volt mar egy "Gravisznak" ami #1 volt a Midi korszakban. 98-ban mar jott az EAX... a SB terhoditasa. 99-ben Sound Blaster Live -om volt. De a graviszos ido szep korszak volt. Eg es fold volt akkor egy GUS-al tolni a Doom, Duke3D, Indiana Jones, Sim City 2000 -et es stb.
-
negro
őstag
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Nagyjabol ugyan ez volt a configom de `93-ban, illetve volt meg egy Gravis Ultrasound hangkartyam is benne. A Midi korszakos hatterzenek a jatekokban mas dimenzioban mozogtak plane mivel Orion erosito es hangladak voltak rakotve a gepre, nem ilyen tenyer meretu csipogok
-
negro
őstag
Tudom. Ismerem a 3dfx tortenetet. De pl. par eve volt egy user aki "hazilag" rakott ossze ilyen kartyakat, leoperalt VSA-100-bol. Gyari kinezet es mukodo kepes formaban persze. Konkretan rendelese csinalt tobbet is es arulta, persze ok az nem eredeti de azert ez nem olyan dolog mint egy Ferrari replika amiben fele olyan eros es tipus idegen motor van es stb. Barhonnan is kozelitve irrealis ez az ar. En amugy meg fel millan is csovalnam a fejem.
-
negro
őstag
Elkepedve latom, hogy vannak emberek es felesleges penzuk ilyenekre. 5 milla
Ez azert nem csak magyar viszonylatban sok penz. En is is imadom a retrot de ez beteg. Persze "ertem" mert anno nekem is volt Voodoo Rush illetve 12 Mb-os Voodoo II es minden vagyam lett volna akkor egy SLI kiepites es szep dolog a nosztalgia de ez azert tulzas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eladósorba került Voodoo 5 6000-re 65 darab licit érkezett.
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest