Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, annak idején nekem is valami újabban mentek.
De szerintem ez a Socket4-es gép már marad ahogy van.
S3 868-as kártyával, SB16 ct2290 opl3 csippel, plusz GM/GS waveboarddal, egy generációval régebbi DOS-os retro gépnek.
Nem tudom még mi lesz a Voodookkal, egyelőre maradnak a polcon -
Tőlem pont két hete vittek el egy dobozos c64c-t 40eft-ért személyesen. A doboz sem volt valami jó állapotú de még a gép sem.
Az eredeti tápja ennyi év után időzített bomba (5.3-5-4v-ot ad ami rövid út a gép halálához) de persze a többséget nem érdeki és boldogan használja a közel 40 éves táppal.
De volt hogy 35e-ért vitték a hiányos alig működő vízkáros c64g-t. Van még itthon pár darab, ha rámjön akkor rakom fel vaterára, ott tényleg minden szemét eladható.
Én a sajátomhoz vettem rendes új tápot.
Voodooból egy hibás creative banshee-t vittek tőlem 10eft-ért.
Ugyanakkor van egy számomra kedves PowerColor EvilKing 3 Extreme kártya amire ráköltöttem 10eft-ot az összes kondi cserére de egyre döglöttebb lett. Persze senki nem vállalja hogy megcsinálja. És nem is jövök rá mi a baj vele. (AGP-PCI adapterrel működött egy darabig hibás képet adva amire azt hittem a hiányos vagy döglött kondik okozzák de sajnos nem)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az eladósorba került Voodoo 5 6000-re 65 darab licit érkezett.
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Msi Amd Radeon RX5600XT 6GB
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest