Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD az ezer éve ezt csinálja. Gyárt valamit de DIREKT úgy áraz hogy véletlenül se vedd meg mert a konkurencia lenyomja simán árban és erőben is.
Én kb 10 éve szeretnék magamnak laptopot. (tudom a saját hülyeségem hogy nem vettem soha semmit ,de ettől tekintsünk most el)
Nézegettem az AMD gépeit , az évek alatt rengeteget. És úgy itt vannak ezek a csoda SOC-ok ahol a 780 760ak duruzsolnak a gépben... nos ARANY mit arany PLATINA áron vannak. Sokkal jobb megoldások értsd jól erősebb gépek vannak játékra intel+nvidia kombos gépek.
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre amd soccal ellátott laptopom lenne ,de a konkurencia erősebb olcsóbb...Fel nem tudom fogni ez miért van így

Nem mellesleg az amd addig szarakodik amíg majd nem jön valami atomcombos mediatek+nv megoldású soc azt leshetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest