- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
Hát, akkor van még mit fejleszteni a minőségellenőrzésen az OEM gyártónál, akitől a Kolink veszi a hűtőt.
#tarcsad
-
catlaca
senior tag
Így kell ezt, fogjunk valami nóném vackot, megfújjuk metál festékkel, aztán dupla áron rásózzuk a jónépre. Az ajánlott tdp meg jó lesz 65 wattnak is.
Amire kevés a tartozék hűtő, arra ez is kevés lesz.“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
Patrick
addikt
Kolink Umbra helyett először "Coimbra"-t olvastam.
ITALIA - 11 luglio 2021 Campioni d'Europa
-
-
fecke78
senior tag
Gyönyörű minőségi foss ,ahogy a tesztek is mutatják .. ajánlot plecsni remélem ment ( végig se lapoztam)
-
Aprósólyom
addikt
Nézd meg a proci feletti tömböt. Tökéletes perspektívában van.
Ránézése a tesz alapján is talán a 2. és 3. osztályú hőcsövekből és lamellákból készülhetett, azért produkál ilyen teljesítményt. Ehhez képest viszont kva drága, h még finoman fogalmazzak.Végül is az is működő megoldás lehet, hogy a gyengébbre sikerült alkatrészekből terméket készítenek és nem bedarálják, újrafeldolgozzák, mert az is egy fajta "veszteség". De nem kellene akkor eszméletlenül olcsón adni ezt a hűtőt?
Ez alig ér 8-9000HUF-nál többet. De akkor is inkább hamarabb vennék pl. egy Deepcool AG300-t 8k-ért, csak hogy kiragadjak egy példát a sok-sok alternatívából, 10-12k-ért egy SoolerMaster 212- valamelyik változatát. -
lujo10
aktív tag
Amennyiben az egyszerűség = gagyi, akkor szerintem minden rendben ezzel a hűtővel
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Ez most tényleg gyárilag ferde?
I can bring you in warm.. or I can bring you in cold
-
tserrof77
senior tag
-
fanti
addikt
-
Gismo
addikt
11000 Ft körüli áron már elviselhetőbb. A tesztben (korábban olvastam) azthiszem még 15000 Ft körüli ár volt említve, ami tényleg sok.
-
-
fanti
addikt
Kolink...LCpower...huhhhh...még budipapírt sem vennék tőlük...
"Igen, tudom, mindenki videót vág, miközben a háttérben webszervert futtat és sokmilliós rekordszámú adatbázisokban keres, és nem akarja, hogy a Crysis futtatása közben szaggasson a 8K stream" - bteebi
-
A tápegység és a cpu hűtő azért nem egy kategória, biztonság szempontjából. Igazad van, komolyabb védelem nélküli tápegységet, hatalmas rizikó használni, még irodai gépben is. Ha az megy, vihet magával mindent, is…
Egy low budget prochűtő nem fogja magával rántani a fél gépet. Maximum nem túl jó a hűtési teljesítménye, de ha megállna rajta a cooler a proci ugyis lekapcsol, ha eléri a kritikus hőfokot.I can bring you in warm.. or I can bring you in cold
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az alapokra koncentrálva igyekezett a Kolink ennek a 180 wattig ajánlott hűtőnek alacsonyan tartani az árát.
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest