Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen széket vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
GST_Leslie
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be egy MESH RGB házat, amivel nagyon meg vagyok elégedve!
Két apró problémám van (ami igazából nem is probléma, de ha tudja, akkor miért ne?), mégpedig,
1. A távírányítóval nem tudom szabályozni az RGB-s ventiket. Elem jó, jelet ad a táv, de a ház nem reagál! Az előlap tetején lévő gombbal tudom szabályozni a színeket, mintákat, de a távval nem sikerült!
2. ASRock H470M Pro4 alaplapom van, Win10-re telepítettem a Polychrome SYNC alkalmazást, de a memórián és a CPU hűtőn kívül a ház RGB ventijeit nem tudom onnan vezérelni.
Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm! Tudok ezek nélkül élni, csak érdekel, hogy mi lehet az oka, hogy nem működik!
GSTLeslie
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest