Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
GST_Leslie
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be egy MESH RGB házat, amivel nagyon meg vagyok elégedve!
Két apró problémám van (ami igazából nem is probléma, de ha tudja, akkor miért ne?), mégpedig,
1. A távírányítóval nem tudom szabályozni az RGB-s ventiket. Elem jó, jelet ad a táv, de a ház nem reagál! Az előlap tetején lévő gombbal tudom szabályozni a színeket, mintákat, de a távval nem sikerült!
2. ASRock H470M Pro4 alaplapom van, Win10-re telepítettem a Polychrome SYNC alkalmazást, de a memórián és a CPU hűtőn kívül a ház RGB ventijeit nem tudom onnan vezérelni.
Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm! Tudok ezek nélkül élni, csak érdekel, hogy mi lehet az oka, hogy nem működik!
GSTLeslie
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest