Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49445 üzenetére
Hát sajnos az mégha fura is 1 kicsit és mosolyra fakaszt. Én úgy gondoltam ha beírok 1 adatot az ott is marad a helyén,mégsem így történt ezért nem volt összhangban a dolog. Rengeteg óra ment rá mire összeállt a kép , pedig egyszerű a leírás alapján viszont van ahol nem is említik ezt a teszt user opciót . Addig amíg nem írtál róla fel sem merült hogy szükséges és akkor kezdett megfelelő irányba menni a dolog. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49433 üzenetére
Ismét próbálkoztam mégis összejött és rájöttem mi volt a gond.
Chrome alatt jött össze, de próbáltam ...Operát, FF-ot is .Tehát amit tegnap kérdeztél , hogy Test User-ként ott vagyok e , igen beírtam oda az email címemet tegnap és ott is VOLT!
Ki is írtam ezt tegnap , azt hittem megkapod mint üzenet, de látom magamnak sikerült elküldeni...Na mindegy!Ennek itt is van a nyoma elmentve:
Addig amig a validálás sikertelen nem lett-talán ott is voltam.Valoszinű ez az esemény kitörölte mert ránéztem ma nemrégen és már üres volt.
Szóval ma ismét próbálgattam beírtam az email címem és össze is jött.
Igaz ugyan, hogy a figyelmeztető oldal másképp nézett ki , de ez lényegtelen.
Talán másoknak is segítségre lehet, hogy FIGYELNI KELL erre az apró részletre, hogy mint test user - legyen benne az Audience mappában!
Köszönöm az igyekvő segítséget és infókat! -
szanysa
csendes tag
-
szanysa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45746 üzenetére
Igen, már rájöttem a korábbi API Restrected volt ez pedig nem az ahogy készitettem, így állítottam be. De teljesne mindegy mert egyik esetben sem működik.
A 2 lépcsős bejelentkezés végig megy de a 2. végén mindig a hozzáférés meg lesz tagadva. Viszont egy lépés kimarad - ezzel az oldallal én nem találkozom ahol engedélyeznem kellene - ezt csak kimásoltam az egyik leírásból és innen már ki is dob : -
-
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49391 üzenetére
Mégis milyen másik kérésről van szó??
A KODI-ban elindítom a bejelentkezést....ad hozzá kódot beirom a device oldalon ott elfogadja ....írja hogy folyatassa az eszközén...ránézek a KODI-ra ott van az uj kód...leírom ...másolom ....a divice oldalon ismét indítom a csatlakoztatást....beírom az uj kódot - itt pedig megtagadja - Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
Ugyan azon a lapon már nem irhatom be az uj kódot mert ott be lett fejezve a folyamat....nyitottam 1 másik lapot - ott pedig lehetetlen , mert nem jó,
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49389 üzenetére
Íram fentebb HA újra indítom az engedély kérést akkor már elutasítja - Mégis hogy lehet így 2x engedélyezni??
Nyitottam 1 másik ablakot ugyan arra a hitelesítésre:
Ezt írja a 2. alkalomra.
Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
A(z) KODIHOZ nem végezte el a Google ellenőrzési folyamatát. Az alkalmazás jelenleg tesztelés alatt áll, és csak a fejlesztő által jóváhagyott tesztelők számára hozzáférhető. Ha úgy gondolja, hogy rendelkeznie kellene hozzáféréssel, lépjen kapcsolatba a fejlesztővel.Ha Ön a(z) KODIHOZ fejlesztője, tekintse meg a hiba részleteit.Hiba (403): access_denied
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49386 üzenetére
Eljutottam oda hogy ezzel a v7.2.0+beta.4 addon használattal elfogadta:
- Fiókválasztás
a(z) YouTube on TV alkalmazásba való továbblépéshez
...
Sikerült! Az eszköz csatlakoztatva vanEzek a lépések lezajlottak 1 alkalommal.
Néznék valamit és ismét azt irja lépjek be - hogy nem vagyok BOT - holott ez a folyamat már lezajlott és elfogadta.
Ha másodszor is próbálom a belépést a kódot elutasítja.
Most akkor mégis mi van ?? Elfogadta vagy mégse....zavaros a dolog!
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49386 üzenetére
Igen, én is meglepődtem hogy nem engedi összekapcsolni a rendszer.
Fentebb írtam hogy ami nálam van az 7.1.1.6 és vmi alatta írva hogy ez a verzio nem a gugli által endorsed! Közben ránéztem és azt jelenti nem jóváhagyott.Megpróbálom ezt az általad használtat hátha feléled,
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49379 üzenetére
Az API létrehozva, a console.cloud.google.com címen - majd KODI ban az Add-on beéllításaiba beirva az adatok. Ha jól tudom ezután jön az összefésülés ahol mindig elutasítja.
Kapok kötőjeles kódot azzal pedig megyek a belépéshez.
Ez az üzenet jön vissza:Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
A(z) KODIHOZ nem végezte el a Google ellenőrzési folyamatát. Az alkalmazás jelenleg tesztelés alatt áll, és csak a fejlesztő által jóváhagyott tesztelők számára hozzáférhető. Ha úgy gondolja, hogy rendelkeznie kellene hozzáféréssel, lépjen kapcsolatba a fejlesztővel.
Ha Ön a(z) KODIHOZ fejlesztője, tekintse meg a hiba részleteit.
Hiba (403): access_deniedMit rontok el?
Esetleg van valahol értelmes útmutató ennek összehangolására ? Köszi -
szanysa
csendes tag
Sziasztok! WIN 10 alatt használom a KODI-t.
Korábban a Youtube ment rajta gond nélkül most viszont azt irja be kell jelentkeznem hogy lássa nem BOT vagyok. Ha párosítanám az eszközt ad hozzá 3 tagú kódot amit a google/eszközök részen kell beírni - párosítás során viszont megtagadja azt.Így lehetetlen összekapcsolni - mi lenne a megoldás hogy nézhető legyen a Youtube?
Az API most lett beállítva az rendben van - Köszönöm az útbaigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Diablo IV
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest