- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg tippetek arra, hogy mitől lehetséges az a hibajelenség, hogy frissen fel van telepítve a Kodi (jelenleg 20.5) egy Amazon Firestick 4K Max-ra (1st gen), kiegészítők a repoból feltelepítve. Frissülnek, működnek pár hétig/pár film erejéig, majd egyszer csak semmire sem adnak találatot sem kereséskor, sem kategóriákra (vagy be sem jönnek kategóriák csak a ". ." menüpont a kiegészítőn belül).
Egyik ismerősömé a stick (nem helyben, szóval nem tudom megnézni személyesen jelenleg). Egyszer már ez miatt a teljes Kodi-t anno újrahúztam nála, akkor működött is, de most ismét nem. Komplett stick újraindítás volt, wifi jel tökéletes (router a TV mellett), kiegészítők frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest