- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
A Seren addonshoz alapból ezt a scrapers-t ajánlják, ebben a free hosterek nincsenek benne,(vagy csak nagyon elenyésző számú) így ezért van az, hogy a Seren számos free linket nem ismer, és emiatt nem talál meg több letölthető tartalmat.
Van egy újabb scraperscsomag, a LambdaScrapers, ez a Githubon elérhető.Ebben szintén együtt vannak a torrent és a host kiszolgálók, és a Redditen adtak ebből egy újabb csomaglinket is, ebben egy bővebb, javított LambdaScrapers van.
LambdaScrapers_for_Seren_2.zipHasználatát -ahogy a még béta állapotú Seren-t is- célszerű egy másik, teszt Kodi telepítésre ráengedni, és nem az éles, mindennap használt Kodi verziónkban kipróbálni.(nekem sikerült ezzel hazavágni a Kodi-mat, szerencsére a feltelepített új csomag kézi eltávolításával javítható volt az élesben használt Kodi)
-
v1zof
lelkes újonc
válasz
Kripke #21944 üzenetére
Van egy olcsóbb (Real-Debrid) és van egy drágább (Premiumize). Előbbi olyan havi hatszáz, utóbbi 1600 (ennél most hétfőig van black Friday akció, ha van kedved kipróbálni akkor van két hónap 10 euróért, és egy 24 hónapos ami havonta olcsóbban jön ki, de helyedben semmiképp nem vágnék vakon bele, pláne mivel egyszerre kell kipengetni. Én ezt használom, a Premiumizet.
Mindkettőnek az a lényege hogy az openload, vidlock és további egyébként fizetős hostereket egyben tartalmazza. Tehát max sebességgel kapod a videót. Ezt így lehet használni a már meglévő movieshark meg exosharkokon, de így önmagában csak ezért nem biztos hogy megéri. Viszont képes torrentet kezelni, anonim módon (ha pl Londonban vagy ahol büntetik a torrentet már eleve ezért megéri), sőt ha már valaki előtted letöltötte, neked nem is kell a felhőbe mert már ott fent van más által. Magyar torrentnél ez nem jellemző. Szóval ez a Seren keres torrenteket meg hostereket is tök gyorsan. Ha angolul filmezel nyugodtan vágj bele. Én így szoktam pikk pakk megy minden másodpercek alatt akár 4K-ban is. De több linket NEM talál a cucc! Rokonommal közösen használjuk a Premiumizet mert ő magyarul néz. Ezt feljebb leírtam hogy megy, keress vissza pár komment.
Ezt a real debrid is meg tudja de csak darabonként (évadokat nem tud kezelni), olcsóbb alternatíva is. Hasonlítsd össze a honlapjukon a két szolgáltatást. Premiumize akció lesz karácsonykor is, szóval akár mindkettőt kipróbálhatod egyszerre egy hónapig. -
Kripke
tag
"Kodiban nem tudnék "ingyenesre" visszaállni már, annyival több gond van vele." Jelenleg nálam is gondok vannak az ingyenes kodival. Tudnál erről a fizetős változatról bővebb infót adni? Vagy egy linket? Van magyar tartalom? Ha tényleg max egy mozijegy ára akkor simán bevállalom, ha azzal normálisan fog működni amikor kell.
-
v1zof
lelkes újonc
válasz
consono #21940 üzenetére
Havonta egy sajtburger menü árába a kerül, csak nem rokkansz bele, a másik pedig egy mozijegy ára de rengeteg kodi melletti cuccra is lehet használni. Mellette van Netflixem (baráti társasággal, többen az is ezer alatt van), amit utazások alatt szoktam csak használni meg mert támogatom a minőségi sorozataikat. Kodiban nem tudnék "ingyenesre" visszaállni már, annyival több gond van vele.
-
consono
nagyúr
válasz
szabi__memo #21941 üzenetére
Nem, de Kodi alól tudod használni a hivatalos előfizetésedet, hogy legyen pl. feliratod mindenhez... Előfizetés nélkül ezek nem is működnek.
-
consono
nagyúr
Népszerűtlen leszek ezzel, de ha már fizet az ember valamiért, akár fizethet legális film/sorozat hozzáférésért is... HBO Go, Netflix... Csak mondom... Tudom, nincs olyan, hogy egy helyen minden fent lenne, nincs szinkron, felirat (erre van már megoldás Kodi alatt), drága meg még ezer kifogást lehet hozni, de akkor is...
-
atyca
senior tag
Seren
Vettem hozzá egy 15 nap / 3Euró jegyet, hogy kipróbáljam.
Tökéletesen működik.... -
válasz
Kripke #21935 üzenetére
Az ExoShark mutat némi hajlandóságot, de lejátszás előtt kéri hogy végezzek el egy összeadást. Ezt meg is teszem, de a kívánt tartalom helyett valami csávó kezd el magyarázni angolul (nem tudok angolul
) Ilyenkor mi a teendő?
Erre én is várom a választ
jaa és Filepursuit forrásnál van ez...
-
Kripke
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Utoljára olyan 2015 környékén használtam a kodit, akkor minden simán működött. Most szeretném újra elővenni, de sajnos elakadtam. Feltelepítettem a moviesharkot, a movieshark CC-t, és az exosharkot. Az első kettő egyáltalán nem működik, pedig a hivatalos repóbol telepítettem a legfrissebbet. Az ExoShark mutat némi hajlandóságot, de lejátszás előtt kéri hogy végezzek el egy összeadást. Ezt meg is teszem, de a kívánt tartalom helyett valami csávó kezd el magyarázni angolul (nem tudok angolul
) Ilyenkor mi a teendő? A választ előre is köszönöm!
-
xviktorx
tag
Kodiban lévő Digi Online-ra ( magyar ) van már valami megoldás hogy 10 perc elteltével ne álljon le? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
brazos
senior tag
válasz
brazos #21931 üzenetére
Előfizetések nélkül is fel lehet telepíteni az addont, (próbaképp)
innen: (nixgates.repository.zip)
fel fog menni a Kodi-ra, látszani is fog a beállítási panel is,
(ez az alap, gyári beállítás - nincsenek bekapcsolva az előfizetési cuccok)
és fog felhozni találatokat, sorozatok, epizódok címeit, azokhoz tartozó képet is, de semmit nem tudsz vele kezdeni, mert az előfizetések nélkül nem működik az addon! Lásd a két mellékelt képet. -
brazos
senior tag
Ezen a weboldalon pontosan le van írva:
https://kodi.expert/seren-kodi/ATTENTION
This add-on DOES NOT work without having a debrid account either on Premiumize or Real Debrid. The "Smart Play Settings" (Up Next, Auto Playlist Creation, Auto Episode Resume, and Pre-emptive Scraping) DO NOT work without an authorized TRAKT account.
Seren Kodi
PRO:
The best clone (fork) of Incursion
Continuously updated and developedCONS:
It works only with a Trakt account and a Debrid service
Still having some bugs and errors -
tcsaba007
tag
válasz
ngabriello #21926 üzenetére
Esetleg, ha csinálsz egy .nfo fájlt a film mappájá a és veleteszed a film info címét (tmdb vagy imdb stb)
-
gascili
csendes tag
válasz
ngabriello #21926 üzenetére
A film címe után zárójelben oda kell írni az évszámot:
Europa.Report.2013.720p.... -
ngabriello
csendes tag
Sziasztok ! Nemrégiben kezdtem el használni a Kodi programot, kizárólagosan arra hogy az új média lejátszómon ( Himedia ) azzal csinálok Jukeboxot a filmjeimhez a külső winchesteren. Nagyon tetszik. Egyetlen problémám, hogy azonos nevű filmeknél ( pl. Ben Hur, Csokoládé ) nem azt a filmadatot szedi le, ami nekem van hanem a másik azonos címűét ( persze honnan is tudná a Kodi hogy nekem melyik kell ). Nem tudtam rájönni, hogy utólag hogyan tudnám a számomra megfelelő film adatait letölteni. Kitörlöm a film tartalmát, de nem tudom manuálisan rábírni az eszközt más változatok kiadására. Biztosan van megoldás csak én vagyok kezdő. Ha valaki segítene , megköszönném !
-
consono
nagyúr
válasz
szabi__memo #21924 üzenetére
Sajnos ennek felismerésénél többet én nem tudok tenni
-
Valaki segítené nekem abban, hogy az ncore kiegészítővel tudjak filemet nézni? Hogyan kell pontosan beállítani? Hiaba adom meg az azonosítóim, hibaval kidod...
-
v1zof
lelkes újonc
Na akkor sikerült végül! Igenkis pénzbe kerrül a kényelem: RD 32 euró per év, Premiumize meg most black friday alatt 85 euró két évre, én ezt használom mert több funkciója van (évados packokat tud kezelni, saját addon, RSS automatizálás, VPN, VOIP, több IP cimről lehet használni...), de aki most vág bele annak mindenképp a real-debrid legyen a beugró, mennyivel kényelmesebb mint linkekért szenvedni. Tényleg olyan már nekem mint a Netflix, csak rákattintok a poszterre és megy a film, semmi buffer.
Magyarra az alternativa amit rokonomnak felállitottam Premiumizevel -mert csak az tud évadokat kezelni meg RSS-t, real-debrid nem - hogy nCore-on könyvjelzőkhöz ad egy sorozatot amit meg akar nézni telóról, ez RSS által letöltődik a premiumize szerverre (nagyon gyors sebességgel, amennyire a seed engedi, miután befejeződött visszaseedeli hogy ne legyen belőle hit n run), és Kodin a premiumizer addonnal megnézi. Sorozatoknál ez kényelmes mert egy perc alatt a pár évadot könyvjelzőkhöz adja és onnantól kezdve csak néznie kell. Filmeknél is ugyanigy van, de abban meg pont az a jó hogy böngészik az ember Kodin, megnézi az előzetest aztán ha tetszik rábökik és megy, plusz nyűg ncore-n utána keresni.
De akkor örülök neki hogy már pikk-pakk mennek neked a filmek meg minden, tényleg nagy ugrás sima kodiról. Aztán majd ha esetleg lesz hozzá honositás még jobb lesz annak aki magyarul szeret filmezni.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van egy rpi gépem amin OSMC fut és samba megosztás van beállítva egy usb-s hdd-re (mnt/media - vagy valami hasonló mappába van felcsatlakoztatva) és van egy amlogic alapú lejátszóm amin sd-ről fut a kodi. Ezen az amlogic gépen szeretném hozzáadni az rpi által megosztott HDD-t, viszont nem tudom milyen formában kellene beirni az rpi cimét, smb hálózatokra nem dob ki semmit. Wines gépeken sem látom a hálózaton az rpi-t, viszont ha megadom az rpi cimét (\\ipcim\megosztottmappa formában) akkor már tudok hozzá csatlakozni pl. total commanderrel. Az amlogic gépen is próbáltam több formában is pl. \\ip\mapp , //ip/mappa, \\OSMC\mappa, de sehogy sem találja.
Pontosan milyen formában kellene megadnom az amlogic gépen az rpi elérési útját? -
Imrisko
tag
Feltettem en is probara sajnos nala hibat dob fel. One or more items failed to play. Check the log for more information about this message es nemtalal filmeket
-
v1zof
lelkes újonc
válasz
tomigonzo #21913 üzenetére
Nekem LibreELEC - en és MacOS Kodin tökéletesen működik. Esetleg próbáld meg újra telepíteni, de nekem tényleg nincs vele problémám. Azt hallottam redditen hogy nem minden filmnél tölt be posztert de rajta vannak az ügyön. Még csak pár napos a kiegészítő, de hónapok óta tesztelik, viszont mondták még hogy beta féleség. Biztos jól adtad be a source zip filet, ahogy az utóbbi linkben írták?
-
v1zof
lelkes újonc
Beállítottad rendesen?
Nekem még a 20 éves Leslie Nielsen filmekhez is talál nemcsak Sd hanem HD fájlokat, nálad van a probléma, redditen se panaszkodnak. -
v1zof
lelkes újonc
Sziasztok!
Lehet néhányan tudjátok hogy angol körökben megjelent egy aduásznak tekinthető addon, a Seren.
Link
- Villámgyorsan összeszedi a linkeket, automatikusan lejátsza a legnagyobb méretűt elsőként
- Ha sorozatot nézel, pár másodperccel a vége előtt összegyűjti a linkeket a következő epizódhoz a háttérben, majd amikor véget ért a jelen epizód, elindítja azonnal a következőt.
- Linkkereséskor ha már talált pár HD linket, megszakítja a keresést és elindul a film
- Véletlenszerű epizódlejátszás kedvenc sorozataidhoz
- Trakt.tv fiók és még sok egymás.
Aki nem tudja mi az a trakt, azonnal keressen rá, mert megkönnyíti filmes szokásait: nézőlistákat alkothatsz, megjegyzi melyik epizódnál, hányadik percnél tartasz, filmeket ajánl fel személyre szabva, INGYEN.A legjobb ezekben, hogy maga az addon kész van, nem kell "magyarítani", csak a jelenlegi ExoSharkban megtalálható szolgálatatókat át kéne emelni bele, amihez én nem értek, ezért fordulok hozzátok.
Ha valaki a fenti linken, Redditen utánanézne hogy kell átemelni őket, akkor a magyarok számára is hasznos lenne ez a kiegészítő.Még valami, elvileg csak prémium előfizetéssel (Real-Debrid (havi kb 600 ft) vagy Premiumize (sokkal több funkció)) használható, ezek ugye azért jók mert prémiumként férsz hozzá a linkekhez: nem bufferel, nincs captcha, saját fájlokat tudsz feltölteni a felhődbe, majd Kodin megnézni, több link és ez az új kiegészítő torrent fájlokat is keres pluszban, méghozzá letöltés nélkül, ha már valaki más rajtad kívül megnézte a tartalmat (ez angolban szinte lehetetlen hogy te legyél az első, magyarban meg pont hogyha valaki más sajnos).
Én angolul nézek minden tartalmat, rákattintok egy filmre és 10 másodperc alatt elindítja a 20 GB-os HD filmeket akadozás nélkül, sorozatokat ugyanígy, igazi HD minőségben.
Nekem így néz ki a Kodi (bocs a minőségért):Természetesen a filmajánlók/előzetesek magyar nyelven vannak, és a legtöbb szöveg is, de nem mindegyik sorozatrészhez, de maga a sorozat leírása magyar.
Akit érdekel a felület régebbi verziója fellelhető a hivatalos Kodi kiegészítőknél Titan névvel, ez az új, Netflixhez jobban hasonlító pedig innen telepíthető.CSAK AKKOR KEZDJETEK BELE A FENTI DOLGOKBA, HA MEGFELELŐ ANGOL NYELVTUDÁSSAL RENDELKEZTEK!
Remélem valami újdonsággal tudtam szolgálni, és ha valakit érdekel a fenti addon, és ért a kódoláshoz (vagy nem tudom igazán mi kell hozzá), átemelhetné a magyar szolgáltatókat, mert így többé nem lenne szükség a MovieShark / ExoShark addonra, hiszen a Seren hosszú multú gazdája karbantartja a kiegészítőt és új funkciókat adogat hozzá, a magyaroknak meg csak a linkeket kéne be- és kidobálni néha.
Mindenkinek jó Kodizást! -
Kylar
újonc
Sziasztok, két Mi box 3as eszközön van itthon ugyanaz Kodi 17.6 telepítve. Az egyiken van lehetőség a lejátszott video megállítása esetén a lejátszás folytatására, de a másikon mindig újra indul a lejátszás ha meg kell állítanom.
Hol lehet az a beállítási opció, ami lehetővé teszi a megállított video lejátszásánek folytatását? -
szuszinho
őstag
Próbálom beüzemeni a digionline-t, de ebbe futok:
npm ERR! Error: CERT_UNTRUSTED
npm ERR! at SecurePair.<anonymous> (tls.js:1370:32)
npm ERR! at SecurePair.EventEmitter.emit (events.js:92:17)
npm ERR! at SecurePair.maybeInitFinished (tls.js:982:10)
npm ERR! at CleartextStream.read [as _read] (tls.js:469:13)
npm ERR! at CleartextStream.Readable.read (_stream_readable.js:320:10)
npm ERR! at EncryptedStream.write [as _write] (tls.js:366:25)
npm ERR! at doWrite (_stream_writable.js:223:10)
npm ERR! at writeOrBuffer (_stream_writable.js:213:5)
npm ERR! at EncryptedStream.Writable.write (_stream_writable.js:180:11)
npm ERR! at write (_stream_readable.js:583:24)
npm ERR! If you need help, you may report this log at:
npm ERR! <http://github.com/isaacs/npm/issues>
npm ERR! or email it to:
npm ERR! <npm-@googlegroups.com>
npm ERR! System Linux 3.19.0-32-generic
npm ERR! command "/usr/bin/nodejs" "/usr/bin/npm" "install" "npm" "start"
npm ERR! cwd /home/szuszi/digionline/engine
npm ERR! node -v v0.10.25
npm ERR! npm -v 1.3.10
npm ERR!
npm ERR! Additional logging details can be found in:
npm ERR! /home/szuszi/digionline/engine/npm-debug.log
npm ERR! not ok code 0Win 10 alatt fut virtualboxban egy Mint 17.3, erre próbálom feltenni.
-
bikfic1
tag
válasz
zsiga68 #21845 üzenetére
Sajnos nem tudom az utp kábel tipusát, meg a routerben sem tudok állitani. De majd utánanézek.
Ha usb-ről és böngészőből inditok videot, ott nem csúszik a hang, de kodiban többnyire igen, de ott sem mindenütt. pl. az openload-os forrásnál mindig csuszik a hang, de böngészőben az openloados feltöltéseknél nincs csuszás. ezért gondolom, hogy a kodiban kellene valamit állitani. vagy túl kevés lehet az 1gb memoria a kodinak? nemrég rendeltem egy sokkal jobb box-ot, kiváncsi leszek hogy abban ugyanezek hogyan mennek. -
-
-
válasz
blakey #21900 üzenetére
Ettől függetlenül az USB-re kötött billentyűzeten nem megy az ékezetes betű, valamiért.
A másik tapasztalat, hogy a médiatár nem a szépen elnevezett könyvtár, hanem a benne elhelyezett file név alapján akar keresni média információt.
A fenti kettő probléma eléggé megnehezítette a dolgom mondjuk az Ördög jobb és bal keze 2. (klasszikus) film esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest