Új hozzászólás Aktív témák
-
olladam
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodtam, hogy be kellene szereznem egy okos dobozt.
Nézegettem már sok helyen, de kicsit félve nézem őket mert ezek nem a megszokott Sony, LG, Samsung ...
márkák és nem tudom hogy mit lehet elvárni minőségben tőlük.
A tv-m sajnos nem tudja kezelni azt az esetet ha az 1 terrás külső vinyót ráteszem és egy FULL HD-s filmet lejátszik ugyan, de ha tekerni akarok benne akkor vagy 15 sec mire előjön a média kezelő felület.Ezért szeretnék venni egy ilyen "okosítót" ami külön áram forrásról megy és nem a tv-től nyúlja le USB-n keresztül.
Ezt néztem most ki : [link]
Amire használnám: Film nézés, netezés, (a játék nekem eléggé mellékes).
Ami miatt ezt néztem, hogy elég jó hardvernek tűnik valamint hogy magyarországi garancia van hozzá.Ha tudtok hasonlót vagy megosztanátok a véleményeteket azt megköszönném.
Bocsi a hosszú szövegért, de ez fedi le kb. amit fontosnak gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest