Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Biztos van más módszer is erre, én egyet leírtam..
pkc-t nem használok, nem tudom hogy mint frissít. Plexet sem, nekem rendkívül buta program, és akadozik is..
A kodi nálam jól konfigolt, az van az összes médialejátszómon. ( 3 CE-s box, 2 firestick 4K max, és egy shield tv pro, meg egy pc) -
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nézd meg ezt a leírást. Nem használok se plexet ,sem PlexKodiConnect-addont, de a kodiban így lehet, ha nem alapskint használsz..
-
csibe1
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ha nem akarsz mindig a lejátszás előtt állítgatni akkor muszáj leszel, mert ahogy blakey is mondta, ha nincs definiálva-elnevezve a hangsáv akkor nem ismeri fel a lejátszó, hiába használsz akármit.
Egy csomó ilyen anyag van, pedig nem tartana sokáig a készítőnek normálisan megcsinálni.
Az MKVToolnix elég hamar megcsinálja, én is szoktam használni; ha pl. nem kell egy hangsáv vagy ott van 50 felirat feleslegesen. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nem elég beállítani, azt is figyelembe kell venni, hogy az adott anyag megfelelően legyen "elkészítve", tehát legyenek elnevezve a hangsávok, a feliratok, ha ez rendben van, akkor a Kodi úgy fog indulni, ahogy azt előzőleg beállítottad. Az mkv-kat MKVToolnix-el ellenőrzöd és ha szükséges akkor javítod.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Gabesz87
üzenetére
- port.hu addon nincs már, nem támogatott
- TMDB, Universal Movie Scraper érdemes használni (nekem az utóbbi van most beállítva és megbízható.
- Mindkettő adatbázisában szerepelnek a filmeknél magyar infók is, annyi a dolgod, hogy az Addon menüben a scraper beállításaiban beállítod, hogy mit töltsön le, mi legyen a preferált info nyelv
- angol címek a fájlnévben a legjobb (cím és évszám a legtutibb)
Javaslom, hogy töröld a teljes adatbázist, állítsd be a scrapereket, majd indítsd újra a szkenneléstBillentyűzet beállításhoz hasnálhatod a keymap editor addont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hardcore café
- Bundle topik
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Le Mans Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest